Napi friss

Csodálatos menyasszony volt: férjhez ment Eminem lánya

A híres papa hozta a formáját a nagy napon.

Nem csaptak világra szóló lagzit, inkább csak a legszűkebb barátoknak és családtagoknak tartotta meg a megható pillanatokat Hailie Jade Scott és szíve választottja, Evan McClintock, akik a múlt hétvégén kötötték össze az életüket. Azért pár világsztár sem maradhatott el az esküvőről, a külföldi tudósítások szerint ugyanis a meghívottak között szerepelt Dr Dre és 50 Cent is – értesült a TMZ. Természetesen maga az örömapa, Eminem is ott volt az eseményen, igaz, megjelenésének stílusában hozta azt, amit tőle elvárunk: szmokingot viselt sportcipővel és napszemüveggel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vaulted Mag (@vaultedmag) által megosztott bejegyzés

Eminem egyetlen lánya

Hailie Eminem egyetlen vér szerinti lánya, 28 éves, és olyan slágerek kereszttüzében nőtt fel, mint a Hailie’s Song, a Mockingbird, a My Dad’s Gone Crazy, a ’97 Bonnie & Clyde, hiszen ezek mindegyike róla szólt. Édesanyja, Kimberly Anne Scott lett Eminem egyetlen felesége, és igen viharos volt a kapcsolatuk, erről dalok is tanúskodnak. Tiniszerelem volt az övék, és kétszer is összeházasodtak. Két gyermeket örökbe is fogadtak, ám végül nem sikerült a kapcsolatukat helyrehozni. A rapper az utóbbi években segíti is exét, hogy talpra tudjon állni rendőrségi és drogbotrányaiból. A rajongók számára az sem titok, hogy Hailie gyerekkori képmása Eminem egyik legrégebbi és legméretesebb tetoválása a sztár felkarján.

Pszichológusként képzeli el a jövőjét

Bár ekkora világsztár gyermekeként nem lehetett könnyű élete, úgy tűnik, Hailie nagyon is egyenesben van, a magánéletében révbe ért, 8 éves kapcsolatból ment férjhez. Evan McClintockkal még a Michigan-i Állami Egyetemen találkozott, hat évig jártak, mielőtt megtörtént volna a lánykérés 2023 februárjában. A gyönyörű lány megáll a saját lábán is, podcastokat gyárt Just a Little Shady címmel, és influenszerként tevékenykedik. Az azonban biztos, hogy esze ágában sincs követni a zenei pályán apját, ahogy világhírnévre sem vágyik. „Számomra fontos, hogy segítsek másoknak, ezért is választottam a pszichológia szakot. Valamilyen szinten a közösségi médiában is hozzájárulhatok ahhoz, hogy másoknak jobbá tegyem az életét, de azt szeretném, hogy a pszichológia legyen a hivatásom” – mondta korábban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailie Jade (@hailiejade) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!