Napi friss

Titokban elvált a magyar színész, már más mellett boldog

A különválásnak nem volt különösebb oka, Badár Sándor és felesége egyszerűen így érezték helyesnek.

A Karinthy-gyűrűs humorista és színész, Badár Sándor magánéletéről nem sokat tudni. Legutóbb a Szavakon túl című műsorának volt a vendége, ahol az egyik téma kapcsán olyan részleteket árult el családi életéről, amin még maga a mindig felkészült műsorvezető is ledöbbent: „Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem.”

Kadarkai Endre műsorvezető felvetette, aki magát ilyen öntörvényűnek, makacsnak tartja, és inkább másoktól várja el az alkalmazkodást, mert ő csak a saját feje után hajlandó menni, hogyan működik egy kapcsolatban, hisz az rengeteg kompromisszumot követel. Így terelődött a beszélgetés házassága irányába. „Velem sem könnyű, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud majd előre lépni, és ha állandó harc van, akkor miért kezdtük el? Nincs értelme olyan dologba beleállni, amit nem akartam akkor, amikor elindítottam a sztorit. Ugyanez igaz más típusú emberi kapcsolatokra is, mert ha egy barátság csak veszekedéssel működik, akkor annak nincs értelme, egy kapcsolatnak meg pláne nincs értelme. Mert az nagyon sok energiát vesz el, illetve rettenetesen sok anyagi vonzata is van, magyarul nincs benne öröm, és azt kár csinálni. Inkább lássuk be azt, hogy milyen hibáim vannak nekem, hogy kerültünk bele egy olyan típusú konfliktusba, ami nagyon mélyre vitt minket.”

Badár Sándor bevallása szerint nem történt semmi konkrét vagy drámai, ami miatt úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják feleségével, egyszerűen csak így látták helyesnek. Jelenlegi kapcsolatában viszont nagyon kiegyensúlyozottnak és elégedettnek tűnik. „Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni.”

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!