Napi friss

Palvin Barbara ma már igazi szupersztár, de emlékszik még, milyen volt, amikor először lépett a vörös szőnyegre?

A modell alig volt 18 éves, amikor már világsztárokkal pózolt a vörös szőnyegen.

Palvin Barbara, a világhírű magyar modell az évek során hatalmas változásokon ment keresztül mind karrierje, mind megjelenése terén. Első vörös szőnyeges szereplése óta nemcsak a divatvilág egyik legismertebb arcává vált, hanem egy stílusikonná is. De ki emlékszik már arra, milyen volt Palvin Barbi, amikor életében először a vörös szőnyegre lépett?

Karrierje kezdete

Palvin Barbara karrierje korán, mindössze 13 évesen kezdődött, amikor egy modellügynökség felfedezte Budapesten. Első vörös szőnyeges szereplése 2012-ben történt a cannes-i filmfesztiválon, ahol azonnal felhívta magára a figyelmet természetes szépségével és visszafogott eleganciájával. Ekkoriban még friss arc volt a divatvilágban. Ahogy Barbara karrierje egyre inkább ívelt felfelé, úgy változott és fejlődött stílusa is. 2012-ben szerepelt először a Victoria’s Secret Fashion Show-n, ahol már egy merészebb, magabiztosabb Palvin Barbarát láthattunk. Ez az esemény mérföldkő volt karrierjében, hiszen a Victoria’s Secret-modelleként nemzetközi szinten is elismerést szerzett.

A következő évek során Barbara stílusa egyre kifinomultabbá vált. Számos nagy divatbemutatón és vörös szőnyeges eseményen vett részt, ahol egyre jobban lenyűgözte a közönséget. Ma már a haute couture divatbemutatóktól kezdve a legnagyobb filmes gálákig, mindenhol otthonosan mozog, és stílusa is egyre érettebbé vált. Az egyszerű, klasszikus darabokat egyre gyakrabban váltották fel a merészebb, drámai ruhaköltemények, amelyek még inkább kihangsúlyozták természetes szépségét és magabiztosságát. Barbara egy igazi stílusikon lett, aki nem fél kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, ugyanakkor mindig megőrzi egyéni báját és eleganciáját.

Kattintson a galériára, és nézze meg, hogyan változott Palvin Barbara az évek során.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!