Napi friss

Tallós Rita a férjét gyászolja

Vértes Gábor támogató férje volt a színésznőnek. Épphogy csak megismerték egymást, mikor Ritánál mellrákot diagnosztizáltak, a férfi pedig az első perctől fogva segítette a gyógyulásban.

A napokban szomorú bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán Tallós Rita: egy férjével, Vértes Gáborral közös képet, amihez szöveget nem írt, csupán egy fekete kis szívet tett hozzá. Mindebből barátai, ismerősei, követői azonnal értették, a színésznő elvesztette élete párját. A közösségi oldalát azóta elárasztották a részvétet nyilvánító bejegyzések és kommentek. Rita pedig igyekszik mindennap tájékoztatni a nyilvánosságot férje temetésének helyszínéről és időpontjáról.

A minap egy Weöres Sándor-verssel emlékezett meg szeretett férjéről.

Tallós Rita korábban őszintén mesélt a férjével való kapcsolatáról, akivel nagyon szerették egymást. Bár az elvált színésznő eleinte fenntartásokkal fogadta Gábor közeledését, végül beadta a derekát, amit sosem bánt meg. A sors azonban próbára tette a kapcsolatukat, szinte azonnal, hogy megismerték egymást. Amikor kiderült, hogy Ritánál mellrákot diagnosztizáltak, párja nem hagyta magára, sőt segítette, amiben csak tudta. „A párom az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg­gyógyulok. Ugyanúgy éltünk, mint azelőtt: sportoltunk, szórakoztunk, társaságot fogadtunk, jókat nevettünk. Egy pillanatra sem engedte el a kezemet, és nem hagyta, hogy a betegséggel komolyan foglalkozzak. Aztán három eseménydús év után egy baráti összejövetelen egyszerűen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül. Az volt életem egyik legemlékezetesebb napja!” – mesélte tavaly tavasszal Rita a Storynak, aki párjával nem csak a magánéletben, a munkában is remek párost alkotott: közös színházukat, a Liliom Produkciót is együtt vitték sikerre.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!