Napi friss

Görbe Nóra a Linda forgatásáról mesélt: „Az is meglepő, hogy sosem tört el semmim”

Az idén negyvenéves Linda egy tudatosan felépített imidzs volt, milliók nézték, így gyakorlatilag a nyolcvanas évek influenszerévé vált.

Gát György forgatókönyvíró egyfajta szerelmi zálogként alkotta meg Görbe Nórának Linda karakterét, hiszen annak idején szerelmesek voltak. Mindez már csak azért is érdekes, mert a színésznőnek semmi érdeklődése nem volt a küzdősportok iránt. Ezért aztán hat hónapon át mindennap öt órát kellett taekwondoórákra járnia. Görbe Nóra ma már úgy látja, nem volt felkészülve arra a mentális és fizikai terhelésre, ami ekkoriban érte. „Nem volt egyszerű, ez egy tudatosan felépített imidzs volt, talán nem is volt tudatos, de influenszerré vált. Gyuri fejében ott volt az, hogy a Linda megtestesíti az egészségkultuszt, ami akkoriban még nem létezett” – vallotta be a színésznő a Kiskegyed podcastjában. A sorozat akkora siker volt, hogy túljelentkezés lett női munkatársakból a rendőrségre. Sokan pedig azt a visszajelzést adták a színésznőnek, hogy őt látva kicsit úgy érezték, helyettük is erős, határozott nő, aki az igazságtalanságok miatt vett elégtételt.

Mindemellett a színésznőnek évi 360 koncertje volt, arról nem is beszélve, hogy két kisgyermeket nevelt, ami nem volt egyszerű feladat. „Óriási amplitúdóval éltünk, dolgoztunk, már az is meglepő, hogy sosem tört el semmim, pedig akkora volt a terhelés. Igaz, nem is tudtam a gyerekeimmel annyit lenni, mint szerettem volna. (…) Picit talán kipihentebbnek kellett volna lenni. Sehogy, energetikailag sem voltam erre felkészülve, nem tudtam töltekezni” – mesélte a színésznő a műsorban.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!