Napi friss

Zoltán Erika: „Megint büszkén nézek a tükörbe”

Az énekesnőnek még öt kilót kell fogynia ahhoz, hogy elérje az a súlyt, amivel Túl szexi lányként megismerte az ország.

Zoltán Erika sosem titkolta, mennyire zavarták a hosszú évek óta rárakódott pluszkilók, de mintha megérezte volna, hogy egyszer még visszanyeri vágyott karcsú alakját, egyetlen kihízott ruhadarabjától sem vált meg. Helyette gondosan dobozokba rendezte azokat. A rég elfelejtett holmik pedig ma újra előkerültek. Most, hogy megszabadult a súlyfeleslegétől, a nyarat karcsún és energikusan kezdi. „Annyira egyszerű a titok nyitja: bizonyos élettani folyamatok a nőknél végbe kell, hogy menjenek. Sajnos nekem nemcsak hosszadalmas, de nagyon zűrös is volt a menopauza-időszaka, de vége, lecsengett, és én újra jól érzem magam a bőrömben. Jólesik, hogy megint büszkén nézhetek a tükörbe. Tizenhét kilót fogytam, visszataláltam önmagamhoz” – kezdi a story.hu-nak az énekesnő.


Zoltán Erika mindent megtett a siker érdekében, és ma – öt kiló híján – ugyanannyit mutat a mérleg alatta, mint 1988-ban, amikor nádszálkarcsún a Túl szexi lányt énekelte. Azonban mindez hosszú és kitartó munka eredménye volt. Ehhez nyolcadik éve egy orvos barátja tanácsára tejmentesen étkezik, és a változókor miatt arra is odafigyelt, hogy többször, de kevés adag étel kerüljön a tányérjára. A kitartásának eddig mégsem volt látványos eredménye. A hormonproblémáit pedig, amit a menopauza okozott nála, csak tetézte, hogy négy éve a gerincproblémájára szteroidot is kapott, ami szintén hízáshoz vezetett.

Nem örülhet azonban felhőtlenül. Ma is vannak, akik a közösségi oldalon az alakja miatt bántják. Sőt azzal vádolják, hogy Erika kizárólag az internetes szépítő filtereknek köszönheti jelenlegi külsejét. „1988-ban ötven kiló voltam, és most, hatvankét évesen arra vagyok büszke, hogy mindössze öt kilóval mutat alattam többet a mérleg a fiatal kori önmagamnál. Nem szeretném azonban már ugyanazokat a miniszoknyákat hordani, mint amikor a Túl szexi lányt énekeltem, nem is illene. És szerencsére többen vannak, akik velem együtt örülnek a sikeremnek. Engem nem is a rosszindulatú kommentek bőszítenek. Sokkal inkább az, hogy ma már fogyókúrás szereket photoshoppolnak a lelopott fotóimhoz, így próbálják meg elhitetni az emberekkel, hogy azokkal fogytam le. Ám ez nem igaz” – teszi hozzá.

Kiemelt kép: Olajos Piroska, Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!