Napi friss

Rákóczi Feri meglepő kijelentést tett: „Ez most nem Vadon Jani ellen szól”

A Balázsék megújult formában, Ráskó Eszterrel folytatódott tovább. A rádiós most elmondta, milyen hatással volt mindez a reggeli műsorra.

Bombaként robbant a hír, hogy hosszú és sikeres évek után felbomlott az ikonikus reggeli trió. Vadon Jani helyét februárban Ráskó Eszter vette át Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett a Rádió 1 Balázsék című napindító műsorában. Janit, mint ismert, más irányba terelték az álmai, a többiek viszont még nem készek felhagyni a rádiózással.

Rákóczi Feri Geszti Péter vendége volt a héten az Adom a napom című műsorban, ahol többek között arról is mesélt, hogy érintette kollégája távozása, illetve ő jelenleg hogyan viszonyul a munkájához. „A reggeli műsor az annyit ad, akkor is, ha rossz a napod, vagy ha másnak rossz a napja. Abból mindig valami jót tudtunk csinálni. Így 15 év után is, amikor az összes témát lerágtuk már – az ismerkedést, a válást, a szexet, a gyereket, a bürokratizmus útvesztőit –, mindig van benne valami, ami miatt ez egy nagyon izgalmas műfaj. Amíg úgy tudok bemenni, hogy nem nyomom le az órámat, hogy ’rohadjon meg, hogy fel kell kelni’, addig szerintem van még benne.”

Bár Janival jóbarátok lettek az együtt töltött idő során, nem titkolja, jót tett a műsornak a vérfrissítés. „Ez most nem Jani ellen szól, de az ő felállása, hogy úgy döntött, elhagy bennünket, és éli a saját életét, az abból a szempontból nekünk egy izgalmas dolog lett, hogy egy új ember bekerült, illetve kettő, ráadásul csajok. Ebben a műsorban mindig három pasi beszélt a szoptatásról… Igazán izgalmas változás történt.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!