Napi friss

Olcsóbban kínálják Zámbó Jimmy csepeli házát: „Ennél lejjebb már nem szeretnének menni”

A családot jól ismerő bennfentes árult el részleteket a story.hu-nak.

Mindenkit meglepett, amikor tavaly ősszel egymás után mind a két legendássá vált ingatlanját meghirdette a család Zámbó Jimmy hagyatékából. A csepeli ház közel 130 millió forintért került fel az ingatlan.com-ra, míg a ráckevei nyaraló közel 50 millió forintos áron keresett új gazdát. Ám sokáig híre-hamva nem volt a lehetséges vevőknek, miközben ingatlanpiaci szakértők szerint egy jól árazott ingatlan esetében alig három hónap az értékesítési idő, ennyi kell ahhoz, hogy új gazdát találjon az eladásra szánt ház. A Pénzcentrum korábban elemezte is, hogy reális áron hirdetik-e az ingatlanokat, és úgy látták, a környék áraihoz a csepeli ház teljes mértékben igazodott, ugyanakkor a lélektant nem lehet kizárni, hiszen mint az tudható, Edit asszony nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem akart megválni a háztól, amelyben Jimmy halála bekövetkezett: a házban tartott pótszilveszter után lőtte magát fejbe véletlenül a Király 2001. január 2-án hajnalban.

Lejjebb vitték az árat

A ráckevei nyaraló beírta magát a magyar zenetörténelembe, hiszen Jimmy ide vonult el, ha pihenésre vágyott, ugyanakkor meg is ihlette a világtól elzárt közeg, amit csak csónakkal lehet megközelíteni. A nyaralót szintén tavaly ősszel hirdették meg, és bár ehhez is erős érzelmi szálak kötik a családot, már inkább a terhükre volt. Ugyanakkor ezt kissé fölé lőtték a piaci áraknak, így fél év után csökkentettek az irányáron – szúrta ki a Ripost. A 49 milliós árat 46 millió forintra változtatták.

A story.hu pedig most azt is megtudta, a család úgy döntött, barátságosabb áron árulják tovább a csepeli házat is, így abból is engedtek 5 millió forintot. „Ennél lejjebb már nem szeretnének menni, abban reménykednek, hogy ezzel az érdeklődők számára is vonzóbbak lesznek az ingatlanok” – mondta el a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!