Napi friss

„Laci néha egyszerűen egy bohóc” – Valkusz Milán kifejtette véleményét mentortársairól

Végre kiderült, kik lesznek az idei X-Faktor mentorai. Valkusz Milán pedig azt is elárulja, mit gondol a zsűritagokról.

Valkusz Milán most először foglal helyet az X-Faktor mentorszékében, akárcsak Majka és Tóth Andi, az eredeti felállásból pedig már csak egyetlen régi motoros maradt, Gáspár Laci.

Az rtl.hu Valkusz Milánt kérdezte és kiderült, nem kis elvárásokkal vág neki a műsorban. Azonnal leszögezte, hogy szeretné jobbá tenni a zeneipart, a műsort, az embereket és saját magát is. „Az, hogy felelek a mentoráltjaimért, nekem még elképzelve is egy új fogalom. Szeretek másokon segíteni, egyengettem már mások karrierjét. Ez egy  felemelő érzés, ettől jobban alszik az ember, úgy érzi, tett valami érdemit” – fejtette ki Valkusz, és hozzátette, már nagyon várja ezt az új kihívást.

Természetesen zsűritársairól sem rejtette véka alá a véleményét: „Laci néha egyszerűen egy bohóc. Egy mókamester. Idézőjelben bohóc. Poénkodik, néha túlzásba esik, és amikor én egy kicsit komolyan veszem, akkor azt mondja, én vagyok a nagy lefelé konyuló száj. A mufurc kis csávó. Túlkapja a poént, amin én is röhögök… Csak néha belefáradok. Majka pedig a másik, őt egy iróniamesternek mondanám. Talán szarkasztikusnak is, ha lehet ilyet mondani. Szeret odaszólogatni, beszólogatni. Szakmailag egy zseniális ember.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!