Napi friss

II. Erzsébet összehozta a Spice Girlst – Szent a béke Victoria Beckham és a többiek között

Bár a néhai uralkodó platinajubileumára tervezett koncertjük meghiúsult, a királynő kedvéért minden korábbi nézeteltérésüket tisztázta az együttes.

Friss videót tett közzé az Instagram-oldalán David Beckham, amiből világossá válik, hogy felesége, Victoria, vagyis az egykori Posh Spice végérvényesen kibékült a Spice Girls többi tagjával. Azt ugyanis csak sejteni lehet, hogy Victora a korábbi nézeteltérések miatt nem volt hajlandó az újraegyesülésre, ám nyilvánosan azt hangoztatta, hogy a divatszakmában sokkal inkább megtalálta önmagát. Néhány alkalommal ugyanakkor kivételt tettek, legutóbb a 2012-es olimpián lépett fel teljes létszámban a Spice Girls, Victoria Beckham viszont azóta nem mutatkozott a bandával. 2022-ben azt lehetett hallani, hogy a királynőnek hajlandó lett volna újra összeállni a lánycsapat, ám a fellépésük II. Erzsébet uralkodásának 70. jubileumán végül nem tisztázott okokból meghiúsult.

Volt azonban egy pozitív folyamodványa is a királynő előtti lehetséges tisztelgésnek, Victoria ugyanis ekkortól hivatalosan is vállalta, hogy a jövőben nem zárkózik el a Spice Girlstől. Ezt pedig, úgy tűnik, megkoronázták azzal, hogy 50. születésnapján nemhogy mindannyian összejöttek, de még rögtönzött fellépésük is volt, amit David Beckham egy Instagram-posztban tett nyilvánossá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

A Bild szerint Beckham minden követ megmozgatott, hogy tökéletes születésnapi bulit rendezzen feleségének az Oswald’s nevű londoni privát klubban. A német lap szerint az este 300 ezer euróba – átszámítva 118 millió forint – került, és valóságos sztárparádé vonult fel: ott volt Tom Cruise, Marc Anthony a feleségével, Nadia Ferreirával, Eva Longoria és férje, José Pepe Bastón, Jason Statham és menyasszonya, Rosie Huntington-Whiteley, valamint Gordon Ramsay is a feleségével. A Spice Girls egyébként 1994-ben alakult meg, vagyis idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, így rajongók hada várja, hogy bejelentsenek egy újabb, immáron teljes létszámú turnét a jeles évforduló tiszteletére.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!