Napi friss

Hevesi Tamás megszeppent, amikor megtudta, mivel foglalkozik a felesége, Kriszta

A szexuálpszichológus elmondta, milyen hatással van munkája a házasságukra.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológusként visszatérő vendég a tévéműsorokban, interjúkban, podcastadásokban. Az évek során összegyűlt tapasztalatai alapján mindig őszintén válaszol tabudöntögető témákkal kapcsolatban, hogy segítsen másokon. Azonban bizonyára sokakban felmerül a kérdés: magánéletében mennyire hasznosítja szakmai tudását? Endrei Judit – Korhatártalanul című YouTube-műsorában – rá is kérdezett: milyen az intimitás egy szakértővel? „Nem szoktunk panaszkodni… Tomit (Hevesi Tamás, Hevesi Kriszta férje – a szerk.) se hallottam még. Sokszor szívesen beül az előadásomra, de nem azért, mert tanulni kellene. Nem füllentek, először megszeppent ettől ő is, hogy én akkor folyamatosan elemezni, analizálni fogom. De mondtam neki, hogy nyugi, csak pénzért, és így megnyugodott” – idézte fel nevetve Hevesi Kriszta.

Mint miden párkapcsolatban, természetesen nekik is voltak nehezebb időszakaik, viszont közös erővel sikerült túllendülniük ezeken. Mindketten sikeresek szakmájukban, így eléggé be vannak táblázva, nagyon sűrűek a hétköznapjaik. Éppen ezért arra különösen nagy hangsúlyt fektetnek, hogy amint hazaérnek, legalább a nap hátrelévő része arról szóljon, hogy minimum másfél órát együtt töltenek és beszélgetnek egymással. Kriszta szerint sok kapcsolat azért laposodik el, mert a párok egy idő után nem társként együtt, hanem csak lakótársként élnek egymás mellett. A rendszeres beszélgetések pedig erősítik az aktív odafigyelést a másik felé akkor is, ha csak az adott nap történéseit mesélik el.

A szakember ezenkívül a közös utazások fontosságára esküszik: „A nyaralások szükségesek. Nálunk nagyon jól működik, hogy tömbösítve vagyunk együtt, és ilyenkor csak egymásra koncentrálunk.” Ismertségükből fakadóan azonban gyakran előfordul, hogy amikor kiérnek a reptérre, megismerik őket. és odamennek hozzájuk az emberek, amire eltérően reagálnak. „Azt vettem észre, hogy Tomi mindenkivel nagyon kedves, közvetlen, én meg inkább felveszem a kapucnimat. Ezen gondolkodtam, hogy miért lettem ilyen ’antiszoc’, aztán rájöttem. Az a különbség, hogy amíg hozzá úgy mennek oda, hogy ’Drága Tamás, maga a kedvencem, de jól énekel, imádtam, lehet-e egy közös fotót csinálni’, satöbbi, addig hozzám úgy jönnek oda: ’Hát figyelj, az a problémám, hogy…’” – magyarázta Hevesi Kriszta.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!