Napi friss

Mégiscsak van magyar világsztár? Műsorvezetőnket Alaszkában is felismerték

A szűnni nem akaró rajongói szeretet néha fura, de annál kellemesebb helyzeteket szül.

„Magyar barátaimmal az Egyesült Államokban jártam. Valahol fent, északon, egy halászfaluban történt, sétálunk az utcán, egyszer csak egy kis üzletből előrohan egy középkorú hölgy, és letegez: ’Csak nem te vagy a butikos? Mi ugyan itt élünk, de voltam néhány hónapig Budapesten, és imádtam a műsorodat. Amikor hallottuk a magyar szót, és megláttunk itt, a világ végén, Alaszkában, először nem akartam elhinni. Úgy örülök, hogy itt vagy!’ – mondta miközben váratlanul átölelt” – mesélte a meglepő történetet a Zenebutik műsorvezetője, Juhász Előd a Meglepetésnek.

Megtörténik, hogy híres ember rajong egy másik hírességért. Berkes Gábor így volt Egerszegi Krisztinával. „Imádtam Egerszegi Krisztinát. Miután 1988-ban megnyerte a szöuli olimpiát, meghívtam a lakásomba, és az Első Emelet zenekarral palacsintát sütöttünk neki. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk együtt. Az első találkozás óta jó néhányszor összefutottunk különböző rendezvényeken. Sokkal később a róla szóló dokumentumfilm zenéjét én írtam, de erről szerintem az úszónő nem is tud, mert nem mondtam el neki” – mesélte a zenész.

Egy alma is lehet a szeretet jele, tudja ezt Kertész Zsuzsa is. „Egy nyári napon, rekkenő hőségben vártam, hogy váltson a piros lámpa. Leengedett ablaküveggel álltam, amikor a közeli zöldséges pavilonból kiszaladt egy hölgy, és a kezembe nyomott egy gyönyörű, fényes, piros almát. ’Bizonyára jól fog esni ebben a dög melegben, Zsuzsika’, mondta, és visszaszaladt a boltjába” – emlékezett vissza az egykori tévébemondónő.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!