Napi friss

Nézze meg Curtist hatalmas, sűrű hajjal – fotóval

Nem a rapper az első és utolsó, aki hajbeültetésre szánta el magát. De vajon milyen lesz a végeredmény?

Curtis hétfőn, a közösségi oldalán jelentette be, hogy élete egyik nagy álma teljesül, ugyanis hajbeültetésen vesz részt. Hogy milyen lesz az eredmény, még maga sem tudja, de megígérte a követőinek, hogy hamarosan jelentkezni fog. A story.hu ennél türelmetlenebb volt, és a technikát segítségül hívva gyorsan megnéztük, milyen is lenne a rapper szép dús hajkoronával.

Fotók: RTL/Sajtóklub

Mennyivel fiatalosabb külsőt kölcsönöz Curtisnek a több haj! És hogy ilyen lesz-e a végeredmény? Az a jövő zenéje. De nem a rapper az egyetlen, aki ilyen „szépészeti” beavatkozás mellett döntött. A sort egykor Árpa Attila kezdte. Ismerve őt, azt gondolnánk, elsősorban a hiúsága miatt döntött hajbeültetés mellett, de ennél fontosabb és motiválóbb tény volt számára a hivatása, ami szerinte megköveteli, hogy mindig topformában legyen, és a kamerák előtt ne a ritkás haja csillanjon meg. Ő így nézett ki a hajbeültetés előtt és után:

Fotók: Rákosi Péter/fotocentral.hu, TV2

Vásáry André már a 14 éve, a Csillag születik második évadában nyíltan beszélt arról, hogy jó ideje küzd a kopaszodással. Először 2011-ben döntött a hajbeültetés mellett, majd egy év múlva újra megismételték a beavatkozást, de látványosan csak 2020-ban változott a megjelenése, amikor dús hajkoronájával lepte meg a közönségét.

Fotók: Korponai Tamás, Schumy Csaba/fotocentral.hu

Külföldön már régóta divat a hajbeültetés, David Beckham is bátran élt vele. A legendás focistát öt évvel ezelőtt, 43 éves korában kezdte zavarni, hogy ritkul a haja. Ezzel régi elvét adta fel, miszerint ő inkább letolja kopaszra a haját, ha eljön az idő, mintsem mesterségesen változtasson a külsején. Valljuk be, a szívtiprónak előnyére vált ez a kis beavatkozás.

Fotók: Getty Images

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!