Napi friss

Tóth Gabi: „A tesóm, Vera is azt mondja, hogy nem látott még ilyen önfeledtnek, mosolygósnak”

Úgy tűnik, a Tóth lányok kisebbike tényleg megtalálta a boldogságot Papp Máté Bence oldalán.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence bevallják, olykor ők is tudnak nagyokat vitázni. „Rólam van egy sztereotípia, hogy minden férfit fel akarok zabálni, de ez nem igaz. Olyan szellemi partnert kerestem, akivel jó vitázni. Az a fontos, hogy képesek legyünk bocsánatot kérni. Ha túldrámázok dolgokat, utána képes vagyok odaállni Máté elé, belátni a hibámat, megbeszélni a dolgot, és a legőszintébben bocsánatot kérni.”

Gabi olyan harmóniára talált Máté és családja körében, amilyet még sosem élt át. „A tesóm, Vera is azt mondja, hogy nem látott még ilyen önfeledtnek, mosolygósnak. Ő is azt látja, hogy jól érzem magam, teljességre találtam.”

Az énekesnő és Máté anyukája, Anikó jó barátnők lettek, hasonlóan gondolkodnak, amiben az is szerepet játszhat, hogy mindketten a Bak csillagjegyében születtek. „Van pár olyan emlékem, hogy hazaérünk apával, és az a kép vár minket, hogy ők kettesben népzenét hallgatnak, énekelnek, beszélgetnek. Nagyon egymásra találtak” – mondja Máté édesanyja.

„Van egy olyan Svédországban élő család, akiknek a szüleim segítettek megszökni Romániából Ceauşescu­ alatt – veszi át a szót Máté. – Apát egy időre ki is tiltották az országból. Ők amellett, hogy a néptánc örökségét gyűjtötték, és a kulturális értékek megőrzéséért dolgoztak, emberszeretetből is jelesre vizsgáztak. Durvább helyzetekkel néztek szembe annál, hogy csúnyákat mondtak róluk emberek. Ennek fényében a mi problémáink egészen aprónak látszanak.”

Gabi Máté szüleivel (Fotó: Boldog Ati)

Mit rejt a telefonja?

Máté a telefonján egy mappában hasznos gondolatokat gyűjt, köztük szülei ars poe­ticáját is. „Anya egyszer azt mondta: ’A becsületes ember mindig elbukik.’ Ez azt jelenti, hogy aki jó ügyekért dolgozik, biztos, hogy találkozni fog hullámvölggyel, de fel kell készülnie erre, és tudnia kell felállni a nehéz helyzetből. Édesapám egyik gondolata pedig az én tízparancsolatom közül az egyik. Sokat ízlelgetem és elmélkedem rajta, ez így szól: ’Az értékben gondolkodás nem tűr korlátokat.’”

Kiemelt kép: Boldog Ati, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!