Napi friss

Russell Crowe – A budapesti forgatás meglepetést hozott a rajongóknak

Kerek születésnapot ünnepel a Gladiátor sztárja, akinek sármja kissé megkopott az évek során. De legalább egy picit változtatott az előnytelen külsején.

A budapesti forgatás kellett ahhoz, hogy az ausztrál színész végre leborotválja az őt előnytelenül öregítő, őszülő szakállát. Russell Crowe a Nürnberg című filmben játszott szerepe miatt vált meg az arcszőrzettől, és így – hiába ünnepli a hétvégén a 60-at – végre sokkal fiatalosabb a külseje.

Fotó: Profimedia

A pluszkilóitól azonban annak dacára nem sikerül megszabadulnia, hogy rengeteget teniszezik. Anno a színész miatt bomlott fel Meg Ryan házassága, ám az egykori nők kedvence külső már a múlté. Crowe amúgy sem akar már mindenkinek tetszeni, beéri azzal, hogy 29 évvel fiatalabb barátnője, Britney Theriot odavan érte. A csinos színésznővel már évek óta együtt vannak. Közben Russell exfeleségétől született fiai felnőttek, Charles már húszéves, Tennyson most nyáron lesz 18. A színész papának nagyon jó velük a viszonya, így igazán van mit ünnepelnie a kerek évfordulón.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!