Napi friss

Pál Tamás: „Úgy alakult, hogy a rengeteg munka miatt még anyám is alig lát”

Hamarosan újra elstartol a Megasztár, a második széria egykori szerelpője jókora utat jártak be a műsor óta, és nem mellesleg van egy 18 éves fia.

Pál Tamás a Megasztár második évadában a nyolcadik helyig menetelt. „Hatalmas ismertséget hozott a műsor, hiszen mi még akkor szerepeltünk benne, amikor nem futott párhuzamosan három hasonló tehetségkutató. Ez a figyelem óriási lökést adott, de természetesen ezt a lendületet nem lehetett bármeddig fenntartani. Én azt gondolom, hogy Rúzsa Magdi és Caramel azok, akik leginkább tudtak élni a lehetőséggel. Én nem a popzenében képzeltem a jövőmet, és a műsor után visszataláltam a színházi világhoz, ahonnan jöttem. 2005–2014 között kevesebb színházi feladatom volt, ez idő alatt azonban sikerült szinkronkarriert építenem. Ezt tizenhét év után is nagyon szeretem” – mondja Tamás.

A széria győztesével, Caramellel (Fotó: Archív)

A színész Disney-­hercegeknek, illetve a Szulejmán egyik szereplőjének is kölcsönözte a hangját. „A fiam januárban lett 18 éves, és ezt meg is ünnepeltük egy négynapos londoni utazással, de ő az édesanyjával nőtt fel, én pedig kevés időt töltöttem vele. Így lazább a kapcsolatunk egy szokványos apa-fia viszonynál. Úgy alakult az életem, hogy a rengeteg munka miatt még anyám is alig lát. Tíz éve vagyok a Veres 1 Színháznál, ahol kilenc futó előadásban játszom, napközben szinkronizálok, és emellett három éve a TikTok-csatornámat is építem, ami szintén nagy siker: több mint 300 ezer követőm van. Ezt a világot a mai napig tanulom, új lehetőségeket, új kihívásokat hoz. Hamarosan 43 éves leszek, és jó valami újjal kísérletezni. Nem vagyok az a típus, aki a babérjain ül.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!