Napi friss

Szívszorító oka van, amiért Paris Hilton sapkával takarja kisfia fejét

Az amerikai hírességnek egy kislánya is van, de róla sosem oszt meg fotót.

Paris Hiltonnak tavaly született meg a kisfia, Phoenix, akit egy béranya hordott ki a híresség és férje, Carter Reum számára. Parisnek óriási álma vált valóra, amikor édesanya lett, örömét pedig a világgal is meg szerette volna osztani, ezért tett közzé fotókat a kisfiáról. Csakhogy az internet népéből nem várt reakciót váltottak ki a képek, sokan gúnyolni kezdték a kicsit a feje miatt, mások sértő módon érdeklődtek a gyermek vélt állapotával kapcsolatban. Szerencsére voltak olyanok, akik hangot adtak felháborodásuknak: hogy lehet a külseje miatt bántani egy pár hónapos kisfiút? Végül Paris sem maradt csendben, és egyik képéhez a következő megjegyzést fűzte: „Vannak betegek ezen a világon. Az angyalom teljesen egészséges. És igen, természetesen járt már orvosnál, csak nagy agya van.”

A bántó kommentek ellenére Paris nem rejtegeti a gyermekét – legalábbis a fiát, második gyermekéről, a kislányáról, Londonról ugyanis eddig egy képet sem közölt. Az viszont sokaknak feltűnt, hogy a kis Phoenix szinte minden nyilvános fotón sapkát visel – a legutóbbi családi fotósorozaton macifüles fejfedőt adtak rá –, mintha híres édesanyja takargatni szeretné a fejét, hogy ezzel is elejét vegye a sértő megjegyzéseknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

És hogy kislányáról miért nem oszt meg képet sosem? „Az életem mindig olyan nyilvános volt minden téren. Szóval a kislányomat szerettem volna megtartani magamnak. De hamarosan megmutatom őt a világnak, mert mindenki kérdezgeti” – válaszolt a felvetésre egy riporternek, és azt is elárulta, idővel egy harmadik gyermeket is szeretnének a férjével.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!