Napi friss

Jennifer Lopezről újabb pletyka kering, ezért utálják a filmes kollégái

Még Ralph Fiennes sem akar a világhírű énekes-színésznővel dolgozni, annyira kellemetlenül viselkedett.

Egy filmiparban dolgozó nő most a TikTokon teregette ki a szennyest Jennifer Lopez viselkedésével kapcsolatban. Egyre több pletyka kering ugyanis arról, hogyan bántja meg a kollégáit, vagy amikor arról tesz tanúbizonyságot, hogy zsugori az alkalmazottaival. A viselkedésére enyhe kifejezés a goromba szó, hiszen egy átlagember állítólag a szemébe sem nézhet J.Lo-nak, egy ilyen „hiba” egészen odáig fajulhat, hogy kirúgatja az illetőt. A LABellatini nevű felhasználó videójában azt állítja, egy barátját éppen azért távolították el a filmes stúdióból, ahol együtt dolgozott a hírességgel, mert a férfi bele mert nézni a szemébe – szúrta ki a Velvet.

Sőt a nő a videójában azt a pletykát is megszellőztette, hogy a nem kevésbé híres Ralph Fiennes például egyenesen utálta Jennifert, amikor együtt dolgoztak az Álmomban már láttalak című film forgatásán, a színész szerint J.Lo nevetségen viselkedett. „Ő a legrosszabb” – mondta a producerként dolgozó nő Jenniferről, akit 2012-ben a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb hírességének kiáltott ki.

@labellatini #stitch with @darianysantana nah. @JLO #jlo ♬ original sound – LABellatini

Ám nem csak a filmes szakmában orroltak meg rá, az alkalmazottai sem festenek róla túl hízelgő képet. Több beszámoló is kering a fukarságával kapcsolatban. Az egyik ilyen szerint egyáltalán nem szeret például borravalót adni – erről egy sofőrszolgálatos dolgozó számolt be, elmesélve, hogy régi-új szerelme éppen az ellentéte ebből a szempontból. Ben Affleck ugyanis bőkezűen honorálja a neki végzett munkát, például egy kaszinóbeli látogatásuk után busás borravalót osztott szét a dolgozóknak, amit aztán Jennifer Lopez egyszerűen visszavett, és maximum 5-10 dollárt adott nekik vissza. A Cayla nevű felhasználó szintén a TikTokon mesélte el a történetét, azt mondta, édesapja dolgozott a sztárnak, aki emberszámba sem vette az alkalmazottait.

@redpeppaflake #stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


„A sofőrjeinél az első és legfontosabb szabály az volt, hogy nem nézhettek rá, nem beszélhettek hozzá, és a táskái nem érhettek a földhöz” – tálalt ki a nő, hozzátéve, a vezető a visszapillantó tükörben sem pillanthat rá a színésznőre. Ha pedig ezeket a vétségeket valaki mégis elkövette, attól igyekezett mihamarabb megszabadulni. A történetek hatására terjedt el egy gúnynév is róla, sokan egyszerűen csak Pay Low-nak nevezik a hírességet.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!