Napi friss

Jósnő szakította szét Tallós Rita családját

A színésznő belebetegedett a csatározásba.

Míg egyesek sarlatánnak tartják a jövendőmondókat, mások szentül hisznek különleges képességeikben. Tallós Rita családja kétségkívül az utóbbi kategóriába tartozik, a színésznő és lánya, Paula ugyanis épp egy javasasszony miatt fordított hátat egymásnak.

Noha a viszály azóta elsimult közöttük, Rita sokáig nem tudta feldolgozni, hogy szétesett a családja, ami aztán az egészségére is rányomta bélyegét. „Nem voltam jó pszichés passzban, mert a családom felborult. Belelépett az életünkbe egy látó asszony, aki a család egyes nőtagjait kitépte a családunkból, és ellenünk fordította – vallotta be a Palikék világa by Manna legutóbbi adásában Tallós Rita, akinél ezen események után diagnosztizáltak mellrákot. – Most már minden rendben van! Nemcsak a lányomat, hanem voltak a családban más női tagok is, akiket kihúzott nagyon csúnya módon az ’ezoterikus’ útmutatással. Azzal feküdtem és azzal keltem, hogy ezt a nőt hogy fogom meggyilkolni és hol fogom elásni, melyik erdőben. Válogatott kínzásokat találtam ki!” – magyarázta a színésznő, aki természetesen nem gondolta komolyan, amit mondott, csupán a harag munkálkodott benne.

Tallós Rita azóta már békét kötött a szeretteivel, ám azt egyszer s mindenkorra megtanulta, hogy bizony minden családnak megvan a maga keresztje. „Szerintem nincsenek igazán mintacsaládok, mert mindenünnen kieshetnek a csontvázak a szekrényből, csak van, aki ezt nem hajlandó tudomásul venni. Pici csontvázak is vannak, meg nagyok is, de mintacsalád igazából nincs!”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!