Napi friss

Botrányosan viselkedett a Házassság első látásra Andrisa, nyilvánosan kért bocsánatot mindenkitől

Kabai András azt mondja, túlzottan őszinte volt Petrával a műsorban, ám ezt már megbánta.

Nagy hullámokat vetett a nézők és netezők körében, amikor Kabai András túlzottan is őszintén vállalta a Házasság első látásra műsorában, hogy valójában nem érzett semmit a fitneszedző Dávid Petra iránt. A kommentelők joggal gondolhatták azt, hogy ha nem volt semmi „látnivaló”, miért nem szedte a sátorfáját Andris, ahelyett, hogy vérig sérti Petrát, akit ráadásul a netezők sem kímélnek. Ám elmondása szerint Andris, miután más szemszögből nézte az eseményeket, belátta, elnézést kell kérnie nemcsak Petrától, hanem mindenkitől, ezért egy érzelmes posztban, az Instagramon azt mondta: „Visszanézve, valóban nagyon kemény szavak ezek, még ha nem is vágytam Petre közeledésére, ilyen fokú őszinteségre nem volt szükség. Nem mértem fel, hogy ebben a helyzetben ezzel a kijelentésemmel bánthatok mást. Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképp Petrától.” Andris azzal folytatta, hogy utólag elgondolkodott az ominózus szituáción, és nagy pofon volt számára, hogy viszontlátta magát és a viselkedését.

Kommentben pedig azt is hozzátette, tényleg „érzéktelen volt, mert nem voltak ott érzések, kémia és igazából semmi.” Ugyanakkor sejtelmesen felfedte, nem véletlen, hogy Petrát több mint fél évvel a műsor forgatása után meglocsolta. Andris szerint jobban megismerték egymást, így ma már az a véleménye, hogy Petra egy csodás nő, de azt elismerte, hogy a forgatások során el akarta taszítani magától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kabai András (@lovingarmsmusic) által megosztott bejegyzés

Petrának bizonyára jólesett a nyilvános bocsánatkérés, hiszen nem csak hitvese választott vele szemben túlzó őszinteséget. A netezők ugyanis azzal vádolják, hogy úgy néz ki, mint egy 50 éves férfi, valamint azzal, hogy részeg volt az esküvője napján. Ám Petra ettől nem jött zavarba, bevallotta, valóban iszogatott egy keveset, mert nagyon izgult az ismeretlennel kötött esküvő miatt, az pedig, hogy beszélnek róla, már megszokott dolog számára. „A műsorban eléggé megosztó karakter lettem, tudok róla. A TikTokon is az voltam a szingli történeteim, a hangom és a nevetésem miatt, ja és amiatt, hogy affektálok. Meg ugye még mindig téma, hogy ötvenéves vagyok, és férfi… Lehet, hogy nem is Dávid Petra a nevem, csak simán Dávid vagyok. Na én úgy vagyok vele, hogy ha már a fejemet adtam arra, hogy ebben a kísérletben részt veszek, akkor inkább beszéljenek rólam, és legyek egy megosztó karakter, mintsem az legyen, hogy elfelejtenek” – mondta el videójában a feleség.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!