Napi friss

Ivancsics Ilona: „Olyan férfit szeretnék, akit meg is tudok tartani”

Vajon milyen társra vágyik Ivancsics Ilona? A 63 éves színésznő két év egyedüllét után újra nyitott a szerelemre.

Örömmel vállalta a megkeresésünket, ám hozzátette: vannak fenntartásai az AI-jal kapcsolatban. Miért?
Ivancsics Ilona: Nemrég voltam egy konferencián, aminek a témája a mesterséges intelligencia volt, és nagyon megijedtem az ott elhangzottaktól. Elgondolkoztam, hogy vajon milyen jövő várhat ránk így, hogy magunkra szabadítottuk az AI-t. Félek, hogy idővel egyáltalán nem lesz szükség az emberi erőforrásra, és mindent gépekkel fogunk helyettesíteni. Ettől függetlenül igyekszem lépést tartani a digitális fejlődéssel, hisz ez a jövő. Nem vonhatjuk ki magunkat az élet körforgásából, különben lemaradunk, nem tudunk jelen lenni, a jelenben élni, én pedig nem szeretnék kimaradni sem a saját, sem a fiam életéből.

A közösségi médiának is aktív részese?
I. I.: Igen, noha leginkább a Facebookot használom. A telefonomat viszont ijesztően sokat nyomkodom. Bár talán ez annak is betudható, hogy már több mint tíz éve nincs tévém, úgyhogy a mobilomról tájékozódom. Podcasteket hallgatok, olvasok, TikTok-ozom. Mindig is kíváncsi, nyitott természet voltam. Érdekelnek az új dolgok, a technika. És lássuk be, számos jó dologra lehet használni azokat. Például a fotelben ülve is megalkothatjuk álmaink férfiját. (nevet)

Ha már férfiak: úgy tartják, hogy az apakép is befolyásolja a párválasztásunkat. Önnek mi a tapasztalata?
I. I.: Édesapám nagyon erős egyéniség volt. Talán túlságosan is. Férfiuralom volt otthon, mindig is szigorúan fogott. Ötös tanulónak kellett lennem, és elvárta, hogy az első szavára ugorjon mindenki. Persze utólag hálás vagyok neki, mert elég szertelen ember vagyok, valószínűleg szükségem is volt a patriarchális nevelésre. Ennek ellenére sokszor megpróbáltam kitörni a keretből, ami később a párkapcsolataimban is megmutatkozott.

Tehát az erős egyéniségekhez vonzódik.
I. I.: Igen. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy a nehezebb esetekhez. (nevet) Pedig soha nem vágytam domináns férfira. Apukámat ismerve tudtam, hogy velük sok esetben csak a probléma van, úgyhogy inkább egy békés, nyugodt, már-már unalmas pasira vágytam, de az ilyen típusúakkal persze hamar unatkozni kezdtem…

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kíváncsi az interjú folytatására? A frissen megjelent Story tavaszi különszámban megtalálhatja számos más exkluzív interjúval egyetemben.

Kiemelt kép: Schumy Csaba (AI-utómunka: Sashalmi Imre)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!