Napi friss

Leonardo DiCaprióra számított az oltárnál a Házasság első látásra szereplője, mást kapott

A műsorban többször bebizonyosodott, hogy a szakértők is tévedhetnek.

Nemrég indult a TV2 tudományos párkapcsolati realityje, aminek különlegessége, hogy ellentétben a hagyományos társkereső műsorokkal, itt három pszichológus párosítja össze azt a hat nőt és hat férfit, akik vakon fogadnak egymásnak örök hűséget. A párkeresők preferenciái alapján akár azt is mondhatnánk, hogy elméletben garantált a siker, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a résztvevők sokszor egyáltalán nem elégedettek azzal a személlyel, akit az oltárnál megpillantanak. „Pont az ellenkezőjét kaptam annak, amit szerettem volna. Egy José Armandót vártam, és egy Szulejmán várt az oltárnál. Nagyon csalódott voltam! – vallotta be Góbi Hilda a Storynak.

De nem ő volt az egyetlen, akit nem nyűgözött le újdonsült párja. Dávid Petra a műsorban nem igazán értette, hogy történhetett, hogy nem zsánere férjének, Kabai Andrásnak. Ezt sokan félreértették, és nagyképűnek titulálták az arát, aki most kifejtette, miért nem volt tiszta számára a szituáció. „A szakértők kértek tőlünk képeket arról, hogy mi az ideálunk, mi a zsánerünk. Tehát amikor azt mondtam, hogy számomra nem volt opció, hogy nem fogok tetszeni a férjemnek, akkor bennem az volt, hogy valószínűleg egy olyan ember mellé tesznek, akinek az elküldött képek alapján az esete vagyok” – magyarázta Petra.

Az adásból azonban kiderült, hogy Andris inkább szőke hajú, világos szemű lányt várt az oltárnál, ami szöges ellentétben áll Petra külső adottságaival. Petra azt is megmutatta, ő milyen fotókat küldött a szakértőnek. A képeken felbukkant Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Ian Sommerhalden és Chris Hemsworth is. „Viszont tőlem egyáltalán nem lehetett hallani semmilyen negatív megnyilvánulást Andris külseje iránt. És semmilyen formában, sehol nem is szeretném őt degradálni” – tette hozzá Petra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dávid Petra (@davidpetraedzo) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!