Napi friss

Palik Lászlót lenyűgözte Pumped Gabó

Elámult az izmos influenszer ragyogó nyelvtudásán Palik László, és úgy döntött, kideríti, hol tanult meg ilyen jól beszélni.

Pumped Gabót nem az eszéért szeretjük, pedig akár szerethetnénk azért is. Mert lehet, hogy nincs érettségije, de autodidakta módon azért sok mindent tanult, például idegen nyelvet. A Palikék Világa by Manna egyik epizódjában a műsorvezető az influenszerrel beszélgetett, és váratlanul angolra váltott. Gabót nem tudta zavarba hozni, tökéletes angolsággal válaszolt. „Valamit néztem a Youtube-on, és egyszer csak látom, ez a Pumped Gabó! – fordult Palik László már magyarul Gáborhoz. – Fennhangon valakivel tökéletes, akcentus nélküli angolsággal veszekedtél. Hé, mondom, ez nagyon komolyan beszél angolul, ez ügyes!”

A celeb erre elmesélte, hogy kisfiú korától eredeti nyelven, feliratozva nézett filmeket, és bizony megharcolt azért, hogy tanulhasson. „És úgy gyakoroltam sokat, hogy a Jersey Shore-t néztem az MTV-n. Volt, hogy anyám kidobta a tévét, mert este néztem, és nem engedte. Ellopta mindig a tévékábelt, de visszaloptam. Képzeld el, volt olyan, hogy bejött a szobába, fölkapta a tévét, kirohant vele – éjfélkor −, és leb*ta a járdára…”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!