Napi friss

Titokban Koncz Gábor is megnősült

A 85 éves színész három éve a Best magazinnak beszélt először Katáról, de akkor és azóta is gondosan kerülte a feleség szót. Most kiderült, hogy házasok.

Napok óta a 91 éves Vitray Tamás házassága tartja lázban az internet népét, és most itt az újabb meglepetés. „Hét éve megnősültem – vallotta be a minap Koncz Gábor a Buda Környéki Televízió riporterének. A 85 éves színész hosszan mesélt róla, hogyan él most, mennyire szeret a műhelyében dolgozni, így derült ki, hogy értékes szerszámain a feleségével osztozik. – Katám bejáratos volt a műhelyembe, amit nem nagyon szerettem… Kilopkodta az én drága szerszámaimat, és csinált mindenféle díszeket. Ez a mániája – jegyezte meg. Mire nem törődve a kamerákkal, az asszony odaszaladt hozzá, és megcsókolta. – Most megköszönöd a gépeket?” „Igen, mert én is nagyon szeretem a gépeidet” – évődtek kicsit.

A szerelmesek beszéltek arról is, mi mindent csinálnak még együtt. „Gáborral hét éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, ami kicsit unalmasnak hangozhat, vagy túl soknak, de mi ezt nem érezzük. Támogatjuk egymást mindenben. Dolgozunk a ház körül. Nagy ház, nagy kert, van mit csinálni, mi szeretjük. De közben szakítok időt az alkotásra – mutatott csodás kerámia madáretetőire Konczné Kádár Kata. − Nagyon sokat beszélgetünk Gábor művészetéről, az életéről. Mindent megbeszélünk, minden előadást, filmet… Ez nagyon jó dolog egyébként. Szerintem mindent tudunk egymásról. Titok nincs, meg tabu sem.”

„Ő is beleszól az én dolgaiba, én is beleszólok az ő dolgaiba” – vetette közbe Koncz, és amikor közös vadászataikról, főzéseikről beszélt, elárulta, néha felfedezi a feleségében az édesanyját. Mint mesélik, házasságukban hagyományos a szereposztás. „Számomra nem idegen Gábor vehemens habitusa, mert az én apám is rendelkezett vele… Ez nem azt jelenti, hogy elnyomásban van az ember, de azért egy férfi legyen férfi” – jegyezte meg Kata, de ez nem is újdonság, Koncz sosem rejtette véka alá, mit vár el az asszonytól. „Kiszolgál, támogat, szeret, amit kérek és mondok, megcsinálja. De nem szabad elfelejteni, a gazda én vagyok a házamban.”

Kiemelt kép: YouTube/Buda Környéki Televízió 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!