Napi friss

Puskás-Dallos Bogin furcsa érzés lett úrrá, amikor először kezébe vette a kisfiát

A mai napig nyomasztja a felismerés, ami akkor tudatosult benne, amikor először a kisfia szemébe nézett.

Puskás-Dallos Bogi és férje, Puskás-Dallos Peti kisfia, Ábel lassan féléves lesz, édesanyja pedig most olyan részleteket árult el a várandósságáról és az anyaságról az Anyád hogy van?! című műsorban, amelyekről korábban még nem beszélt. Mint kiderült, Bogi várandóssága egyáltalán nem kezdődött mesébe illően, hiszen az orvos az első vizsgálat után közölte, hogy méhen kívüli terhessége van. Szerencsére a második vizsgálaton már kiderült, hogy az első orvos tévedett. Ez a téves információ azonban rányomta bélyeget Bogi hangulatára a várandósság első szakaszában. Szerencsére terhessége második felében már visszatalált önmagához, a rosszulléteket felváltotta az öröm, és sikerült megélnie a szép pillanatokat. „Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején” – mesélte az énekesnő.

Bogi arról a pillanatról is beszélt, amikor életében először a kezébe vette kisfiát. Furcsa mód nem a boldogság lett úrrá rajta, hanem egy olyan felismerés, ami a mai napig nyomasztja. „Az a gondolat fogalmazódott meg bennem a leginkább, amikor először a szemébe néztem Ábelnek, hogy az élet véges. Persze eddig is tisztában voltam ezzel a gondolattal, hogy meghalunk egyszer. De most, hogy egy újabb értelmet nyert az életem, és azáltal, hogy ő most a világra jött, és megszületett és itt van egy kis élet, a kisfiam… De lesz már egy olyan időszaka a fiam életének, amit én már nem látok” – mondta el aggodalmát Bogi.

Az énekesnő természetesen nem akarta negatív irányba terelni a beszélgetés hangulatát, viszont az általa megosztott gondolatok igen csak fontosak, tekintve, hogy mennyi újdonsült anyukát érintenek. Korábban Lékai-Kiss Ramóna is mesélt arról egy podcastban, hogy fia születése után szembesült az élet mulandóságával. „Ott sírtam, amikor hazavittük Noelt a kórházból. Mert tényleg az volt az első pillanat, hogy leraktuk az ágyra az apjával, és néztünk egymásra, hogy most mi történik? Nekem akkor jutott először eszembe – és lehet, hogy egy kicsit morbid –, hogy nem akarok meghalni. Tök fura, addig a pillanatig ez nem foglalkoztatott ennyire tudatosan. Azt hiszem, hatnapos volt Noé, és éjszaka álltam vele a szobában, és zokogtam, hogy én nem akarok meghalni. Azt éreztem, hogy nem vagyok normális, hogy ilyeneken gondolkozom, de ez belülről csak annyit jelentett, hogy szeretném felnevelni a gyerekemet, mert bizony onnantól, hogy megszületik, nemcsak magadért, hanem valaki másért is felelősséget kell vállalni” – magyarázta a műsorvezető.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!