Napi friss

Rubint Réka a szuszt is kihajtja a sztárokból – Demcsák Zsuzsa és Köllő Babett is vele edz

A fitneszedző legújabb videósorozatában egymásnak adják a stafétát a mozogni vágyó hírességek.

Rubint Réka néhány hete ismert emberekkel tornázik. A sztárokkal készített húszperces, intenzív mozgás után pedig egyesével mindenkit megkér arra, hogy nevezzen meg valakit, akit barátságból vagy csak a móka kedvéért bedobna a mély vízbe. Köllő Babett végül barátnőjét Demcsák Zsuzsát hívta ki. „Nászút után most hadd jöjjön, dolgozza le a felszedett semmit, mert soha nem szed fel semmit, de dolgozd meg egy kicsit az asszonykát” – nevetett Babett, majd szabadkozva azzal búcsúzik, hogy azért reméli, a barátnője tudja, hogy nagyon kedveli.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

Demcsák Zsuzsa nászútja után kezdett neki az edzésnek

Réka is igyekszik olyanokat megmozgatni, akikkel maga is személyes jó kapcsolatot ápol. Demcsák Zsuzsa egyike ezeknek, kapcsolatuk hosszú évekre nyúlik vissza, ám Réka azt sem fogja elfelejteni neki soha, hogy a Farm VIP-ban „pótmamája” volt a műsorban szereplő és azt végül megnyerő fiának, Norbinak is. A műsorvezető végül Gyenesei Leilát hívta ki, de nem úszta meg Marsi Anikó, Csuti, Gelencsér Timi és Nagy Réka sem – és bízik benne, hogy hamarosan vendégül láthatja Marics Petit és Radics Gigit is. „Amikor kitaláltam ezt a sorozatot, elhatároztam, hogy a közös edzéseken keresztül elviszem a mozgás örömét mindenkinek. Közben lehetőség adódik arra is, hogy megmutassam, milyen rendkívüli személyiségek a velem tornázó sztárok” – mesélte.

Nagy Rékának Rubint Réka edzései segítettek a negatív kritikák feldolgozásában
Marsi Anikó sem ijedt meg a kihívástól

Réka a szuszt is kihajtja a sztárokból, a forgatás alatt páran meg is jegyezték ezt neki. A hangulat azonban a kemény edzések ellenére végig remek volt. „Sokat nevettünk, vannak jó poénok, de volt, akit forgatás közben szinte megkönnyeztem. Ilyen Nagy Réka, akitől most hallom először, hogy modellként az én tornáim segítettek neki átlendülni az őt ért kritikákon” – mesélte Réka, aki profi stábbal dolgozik, melynek lánya, Lara is állandó tagja, és segíti őt a Videotárban lévő edzések kivitelezésében. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés


Kiemelt kép és fotók: Szűcs Gergő

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!