Napi friss

Jön a baba Vitray Tamáséknál

A legendás tévés újra és újra bebizonyítja, a kor tényleg csak egy szám. De hamarosan olyan feladatok elé néz, ami még az ő elképesztő vitalitását is próbára tehetik.

Vitray Tamás az elmúlt években néhányszor meglepte már a közvéleményt. Először azzal, hogy 2019 novemberében bejelentette, 32 év után elválik Kállay Boritól. Majd pedig alig másfél hete a Story magazin címlapján robbant a hír, miszerint ismét rátalált a szerelem Ivens Éva személyében, akivel már össze is házasodtak.  „Megkérdeztem, hogy nem akar-e gyártásvezető lenni műsoromban, ő pedig akart. És egyszer csak egy szép napon a bejárati ajtóban bevallottam neki, ’beléd szerettem, most mit csináljak?’” – idézte fel a tévés.

A vallomásra, ma már tudjuk, pozitív válasz érkezett, hiszen azóta is együtt vannak. A kedvenc közös időtöltésük a színházba járás és az utazás, a leggyakoribb beszédtéma közöttük pedig a munka mellett a család, ami nemsokára tovább bővül. „Kettőnknek összesen négy gyereke van, unoka van öt, akik mind az enyémek. Hamarosan pedig megszületik a dédunokám is. Évának is van két remek gyereke: az egyik egy gyönyörűséges hölgy, aki ügyvédként dolgozik, a másik egy kiváló fejű fiú, aki mindössze 20 éves, még a tanulmányait folytatja” – avatott be Vitray, aki többet nem árult el azzal kapcsolatban, mikor jön világra az első dédunokája.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!