Napi friss

Király Viktor és Király-Virág Anita – Másfél év után ismét egy fedél alatt élnek

Legutóbb Valentin-napon adták egyértelmű jelét, hogy sikerült rendezni magánéleti problémáikat.

Egyre több jel utal arra, hogy a Király házaspár kapcsolata kilábalt a hullámvölgyből, és a válás helyett problémáik megoldásával töltötték az elmúlt időszakot. A Blikk egy közeli ismerősüktől értesült az információról, hogy pár héttel ezelőtt Király-Virág Anita és kisfia, Kolen visszaköltöztek a családfőhöz, Király Viktorhoz.

Az énekes és felesége közösségi oldalaikon már jó ideje nem osztottak meg családi, magánéleti fotót, videót. Valentin-nap alkalmából azonban mindkét fél posztolt az Instagramra. Viktor egy romantikus tengerparti képet, ahol egymás kezét fogják. „Boldog Valentin-napot, a legszebb feleségnek és legjobb anyukának. Szeretünk nagyon!” Anita pedig férjéről osztott meg egy videó részletet, ami alá csak ennyit írt: „Ez nagyon LOVE”.

A házaspár igyekszik mindenben támogatni és segíteni egymást, hogy ezt a nehéz időszakot teljesen maguk mögött tudhassák. Az énekes karrierjére és testi-lelki egészségére is hatással volt magánéleti válsága, most már viszont minden körülmény adott, hogy visszatalálhasson régi énjéhez. Anita nemrég a Glamournak adott interjújában nyilatkozott, melyben a szemfüles olvasók már kiszúrhatták az újrakezdésre, együttélésre utaló jeleket: „Mivel a táplálkozásom inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért, ha akar, ha nem, fogy tőleAz elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ebben persze, sok más is közrejátszik, így a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, illetve hogyan alakul az életünk.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!