Napi friss

Meglepő, ki veszi át az Operettszínház színészének helyét a színpadon

A tévés-énekesnek mindössze egy hete van megtanulni a szerepet.

Az Operettszínház még a múlt héten adta hírül Facebook-oldalán, hogy művészük, Szabó P. Szilveszter betegségbe miatt rendkívüli műsorváltozást eszközöl, így elmaradtak a február 20-ra és 21-re tervezett Jövőre, Veled, Itt! című előadások. A színészre március 1-én is számítanának a RaM-ArT Színházban is, a Bizarre! The Show című előadásban, ám mivel állapota nem javul, beugró előadóra van szükség. A darab rendező-koreográfusa, Király Béla Fehérvári Gábor Alfrédot, azaz Freddie-t kérte fel Pablo, a családfő megformálására. A tévés-énekesnek mindössze egy hét áll rendelkezésére, hogy beálljon a produkcióba.

Freddie-re nagy feladat vár a héten (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

 

A figura komoly énekesi és színészi kihívásokat rejt magában, hiszen az ismert slágereket ezúttal új köntösben, egy bizarr történetbe ágyazva kell megszólaltatni. Ráadásul Freddie a próbaidőszak utolsó szakaszában, a főpróbahéten csatlakozik a csapathoz, és mindössze egy hét alatt kell megtanulnia a szerepet. Freddie-nek egyébként nem ez az első színházi feladata, 2019-ben már színpadra állt a Fertőrákosi Barlangszínházban a Mesés musicalek című előadásban, 2020-ban pedig fellépett az Orfeum revüszínházi estjén, a Hollywood Revü & Show-ban.

Kiemelt képen balról jobbra: Pusztaszeri Kornél, Lázár Balázs, Miller Zoltán, Erdélyi Tímea, Szabó P. Szilveszter, Kocsis Judit, Németh Gábor, Banovits Vivianne a Karinthy Színház Maga lesz a férjem című előadásában/Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!