Napi friss

Fenyő Iván – A Halo forgatásán jutott először komolyan eszébe, hogy végigcsinálja a pancsakarmát

Világszerte hatalmas sikerrel fut a SkyShowtime streamingcsatorna sci-fi sorozata, a Halo. Ebben több hazai színész között Fenyő Iván is feltűnik az első évad két epizódjában.

A színészt arról faggattuk, hogyan emlékszik a forgatásra. Mint mesélte, már maga a kiválasztás is hatalmas élmény egy ilyen nagyszabású nemzetközi produkcióban. Az pedig külön elismerésnek számít, ha egy kelet-európai színész több mondatos szerepet kap. Ezért is örül annak, hogy az Oscar-várományos Oppenheimerben Haumann Máté akkora lehetőséghez jutott. Visszatérve a Halóra, elárulta, hogy a felvételek alatt jókat beszélgetett Shabana Azmival, a Margaret Parangosky admirálist megformáló indiai színésznővel. „Megdicsértem, milyen szép, méltóságteljes az arca, mire ő elárulta, hogy a titka a pancsakarma nevű különleges indiai tisztítókúra. Ezt tavaly novemberben magam is kipróbálhattam Indiában egy meditációs elvonulás mellett.”

A Halo című sci-fi sorozatot Steven Spielberg jegyzi, és Fenyő Iván mellett Trokán Nórát és Nagypál Gábort is láthatjuk a fantasztikus produkcióban. A magyar szereplők egyébként nem véletlenül tűnnek fel, hiszen a sorozatot Magyarországon forgatják. Így ha valakinek például ismerős budapesti helyszínek tűnnek fel, például a Millenáris Park, az nem a véletlen műve.

Fotó: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!