Napi friss

Megtaláltuk Dobó Kata ikertestvérét

A két színésznő megszólalásig hasonlít egymásra, akár testvérek is lehetnének.

Négy év és három centi. Meg persze a közös vérvonal. Kis túlzással csupán ennyi választja el Dobó Katát és Pikali Gerdát attól, hogy ikertestvérek legyenek. A két színésznő ugyanis már-már megtévesztésig hasonlít egymásra, legalábbis Kata egyik friss Instagram-fotóján teljesen olyan, mintha Gerda eltitkolt nővére lenne.

A 49 éves, 170 centi magas vörös démonnak ugyan valóban van egy húga, Réka, ám őt csak kivételes alkalmakkor mutatja meg a közösségi oldalán. Az ifjabbik Dobó – pontosabban Kovács lány, merthogy Kata eredeti vezetékneve is Kovács – híres nővérével ellentétben nem a művészi pályát választotta, hanem óvónőként dolgozik. Bár a két testvér élete más irányt vett, és bizony külsőre sem igazán hasonlítanak egymásra, nagyon szoros kapcsolatot ápolnak.

Pikali Gerda akár Dobó Kata húga is lehetne
Fotó: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A 45 éves, 173 cm magas színésznő, Pikali Gerda szintén nem egyke. Nővére, Petra ügyvédként dolgozik, és ahogyan Kata és húga, úgy Gerda és nővére között sincs túl sok hasonlóság. Legalábbis ami a kinézetüket illeti. Ellenben a két színésznőről bármikor elhinnénk, hogy rokoni kapcsolatban állnak: arckarakterük, tekintetük, sőt még az arcukon lévő anyajegyük is hasonló helyen van.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!