Napi friss

Friss hírek érkeztek Az árulók új évadáról!

Hétfőn jelentették be a közönségkedvenc reality új évadát, ami felvetett néhány kérdést.

Javában toborozzák Az árulók című reality új évadának szereplőit, ezúttal civilek jelentkezését várják. Ezzel kapcsolatos kérdéseinkre az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóság válaszolt.

Miért döntött úgy a csatorna, hogy civileknek is lehetőséget nyújt Az árulókban?

Tavaly ősszel egy ország ismerte és szerette meg Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban formátumát, amit a műsor tévés és streamingnézettségi adatai is fényesen igazolnak. A műsor rajongótáborából érkező visszajelzések alapján nem volt kérdés: komoly nézői igény van egy civil szereplős változatra is. Nem titok az sem, hogy kiugróan magas a jelentkezők száma: a hétfő este elindított felhívásra több ezren jelentkeztek már!

Nem tartják kockázatosnak, hogy celebek után civilekkel induljon a formátum?

A műsor őshazájában, Hollandiában is celebekkel kezdtek, és a napokban indul náluk a civil szereplős évad.

Mennyire veszik figyelembe a műsor készítésekor a külföldi évadok tapasztalatait?  

Az árulók – Gyilkosság a kastélyban jelenleg a nemzetközi televíziós piac egyik legsikeresebb formátuma. A külföldi példák és tapasztalatok természetesen nyújtanak támpontot és segítséget a hazai változat elkészítésénél. De ennek a formátumnak éppen az az egyik legnagyobb szépsége és egyúttal kihívása is, hogy nincs rá bevált recept. A játék történetét a résztvevői alakítják. Ha árulót „fognak”, az az ő érdemük, de ugyanígy: ha ártatlant szavaznak ki, annak a felelőssége is az ő vállukon nyugszik. Azt pedig az őszi évad nézői is láthatták és átélhették: itt bizony tényleg bármi megtörténhet – és annak az ellenkezője is.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!