Napi friss

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi: „Tizenhárom év után új fejezetet nyitunk az életünkben!”

Kaptak hideget-meleget az elmúlt években, mégis kitartottak egymás mellett. Igaz, kisebb-nagyobb mosolyszünetekkel. Ma már azonban biztosak abban, hogy együtt szeretnének megöregedni.

Az énekesről és párjáról, Takács Zsuzsiról nem lehet elmondani, hogy ne élvezték volna ki a kettecskén eltöltött időt, hiszen 13 éve vannak együtt. Ám csak most jutottak el oda, hogy szoros szövetségüket új taggal bővítsék.

Ketyeg a biológiai óra

Azt mondják, ma már mindketten készen állnak arra, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat. „Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni. Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra!” – mondja lapunknak Zámbó Krisztián, akivel ellentétben a menyasszonyát, Zsuzsit csupán az utóbbi időben kezdte el foglalkoztatni az anyaság gondolata. „Meg kellett érnem Krisztiánhoz, fel kellett nőnöm a feladathoz. Eddig még én magam is gyereknek éreztem magam, de az utóbbi egy évben egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás. Persze előtte még jó lenne összeházasodni és saját lakásba költözni. Szeretnénk biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosítani a leendő gyerekünknek!”

Három eljegyzés, három szakítás

Noha a sajtóban több tucatszor számoltak be a szakításaikról, Krisztián most tisztázza, hogy valójában hányszor és miért voltak külön a menyasszonyával. „Igazából csak háromszor tartottunk szünetet, de akkor is mindvégig kapcsolatban maradtunk. Egyébként a legnagyobb kihívást mindig is a média, a nyilvánosság jelentette számunkra. Bár annak idején én magam mondtam Zsuzsinak, hogy szerepeljünk az Édes Életben, de hamar kiderült, hogy rossz döntés volt. Nem volt jó hatással a kapcsolatunkra, hogy beengedtük a kamerákat, és azzal együtt az embereket a mindennapjainkba. Sokat pletykáltak rólunk, összeesküvés-elméleteket gyártottak, amik hol hatottak ránk, és konfliktusokat szültek, hol leperegtek rólunk” – magyarázza az énekes. „Nehezen birkóztam meg a rivaldafénnyel, ami Krisztián ismertsége révén ránk vetült – veszi át a szót Zsuzsi. – Talán mindig is ez volt a legnagyobb próbatétele a kapcsolatunknak. Ennek ellenére 13 év, három eljegyzés és három szakítás után is kitartunk egymás mellett!”

Kacagtató tündérmese

Krisztián és Zsuzsi megismerkedésének története valóságos XXI. századi tündérmese – bár első találkozásuk inkább hasonlított egy komédiára. „A Facebookon ismerkedtünk meg. Kezdetben csak barátilag beszélgettünk, ugyanis mindketten éppen az előző kapcsolatunkból léptünk ki. Aztán elhívtam Zsuzsit az egyik fellépésemre, ami életem legszörnyűbb koncertje volt – emlékszik vissza Krisztián, aki ma már csak nevet a történteken. – Nagyon megviselt a szakítás, gyakorlatilag még a sebeimet nyalogattam, úgyhogy jól felöntöttem aznap a garatra. Három órát késtem a saját fellépésemről, a közönség pedig majdhogynem kifütyült a színpadról. Aztán több dalom szövegét is elfelejtettem, összevissza kóvályogtam, úgyhogy alaposan leégettem magam” – ismeri be nevetve az énekes. Zsuzsit azonban nem ábrándították ki a történtek, inkább szórakoztatónak tartotta Krisztián szokatlan produkcióját. „Néhány nappal később aztán elhívott randizni, én pedig azonnal igent mondtam. Ott, a Balaton-parton csattant el közöttünk az első csók. Onnantól kezdve minden teljesen magától értetődő volt. Bemutattam a családomnak, majd összeköltöztünk, azóta viszont nem kapkodtuk el a dolgokat – mosolyog Zsuzsi. – Na, majd most! Tizenhárom év után új fejezetet nyitunk az életünkben!”

Kiemelt képek és fotók: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!