Napi friss

Már a sztárok sem hisznek a botoxban – Helyette a természetes bőrápolást választják

A gyönyörű színésznő 57 éves, de 30 évet letagadhatna.

A sztárok mindig is nagy hangsúlyt fektettek a tökéletes külsőre, éppen ezért korábban számos híresség esett át különböző esztétikai beavatkozásokon, mint például botox-kezeléseken vagy plasztikai műtéteken, hogy megőrizzék fiatalságukat és szépségüket. Az utóbbi időben azonban sokan közülük a természetes szépség nagyköveteivé váltak. Akik egykor a legdrasztikusabb módszereket választották, mostanra az organikus, vegán, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok részesítik előnyben. A természetesség híveiként példát mutatnak rajongóiknak a valódi szépség elfogadásában, olyan hírességek is, mint Julia Roberts, Cate Blanchett vagy Salma Hayek.

Te is a hozzád leginkább illő bőrápolási rutint keresed az év minden szakaszában? Jó helyen jársz, a ZIAJA termékei ugyanis minden bőrtípus igényeit kielégítik, legyen szó szárazabb vagy éppen kevésbé száraz bőrről. Fedezd fel velünk a bőrápolás új dimenzióját, és kényeztesd magad a ZIAJA szuperhatóanyagaival.

Kakaóvaj

Tudtad, hogy a kakaóvaj nem csak a kedvenc sütid alapanya, de a bőröd hű társa is lehet? Akár a természet ajándékának is nevezhetjük, hiszen tele van antioxidánsokkal, amelyek nemcsak helyreállítják és regenerálják a bőr természetes védőgátját, hanem jelentősen javítják a bőr rugalmasságát és puhaságát is. Ez az igencsak hasznos összetevő enyhíti az irritációkat, hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik és lipideket biztosít a bőr számára.Ugye, te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld?

ZIAJA kakaóvajas testvaj: pótolja a lipidhiányt és revitalizálja a bőr természetes védőgátját, fokozza annak rugalmasságát és puhaságát. Gyengéd és puha bőrt hagy maga után.


Argánolaj

Az argánolaj olyan, mint egy természetes csillám a bőröd számára! Ez a csodaolaj az Argania spinosa növény magjának hidegen sajtolásával nyerhető ki. Intenzíven táplálva a bőrt, ami valljuk be ránk is fér a nap végén. Nemcsak regenerálja és nyugtatja az irritált bőrt, de késlelteti a bőr öregedését és véd a szabad gyökök káros hatásaitól is. A ZIAJA argánolajas testápolója gyorsan felszívódik, ezért ha csak öt percet szánnál a bőrápolásra az esti rutinod során, akkor ezt a terméket neked találták ki!

ZIAJA testápoló argánolajjal: bőrvédő krémes testápoló természetes argánolajjal száraz és vízhiányos bőrre. Gyors felszívódást és elegáns, stílusos illatot biztosít. Hatékonyan hidratálja, kisimítja és tonizálja a bőrt, erősíti a természetes védőréteget, hatékonyan regenerálja a bőr felszínét.

 

 

Kecsketej fehérjék

Tudtad, hogy a kecsketejfehérje komplex olyan, mint egy frissítő ital a bőrödnek? Ráncaink kisimítása sajnos nem megoldható egyik pillanatról a másikra, ha a természetes módszerek hívei vagyunk. De talán nem is baj, hiszen minden ráncunk egy-egy történet, tanulság, amit jó, ha megőrzünk. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne dolgozhatnánk ráncaink enyhítésén és azon, hogy bőrünk rugalmasságát minél tovább megőrizzük. A kecsketej fehérjék serkentik a kollagén- és elasztin szintézist, növelik a bőr rugalmasságát, csökkentik a ráncokat és késlelteti az öregedési folyamatot. Ha extrapuha bőrre vágysz, a Ziaja kecsketejes testápoló vajat ki kell próbálnod!

ZIAJA kecsketejes testápoló vaj: revitalizálja a bőr természetes védőgátját, ezáltal láthatóan javítja a bőr rugalmasságát és puhaságát, így a bőr gyengéd és puha lesz.

Acai bogyó

Te mit teszel annak érdekében, hogy megvédd a bőröd? Mindennapjaink során bőrünk számos káros hatásnak van kitéve: a városi szennyezés, a nap káros UV-sugárzása és a stressz mind-mind igazi kihívásokat jelentenek számára. Ezek a tényezők nem csupán a bőr idő előtti öregedését gyorsíthatják fel, de az irritációkat és a szárazságot is fokozhatják. Az acai bogyó az Amazonas édenkertjéből érkezik, az antioxidánsok birodalmából és semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait. A ZIAJA szatén testhabot bármikor bevetheted, összetevőinek köszönhetően pedig szinte azonnal megtapasztalhatod, ahogy erősíti a bőröd és javítja annak általános állapotát, helyreállítja a ragyogó, egészséges kinézetet.

ZIAJA szatén testhab: könnyű, hidratáló hab, ami hatékonyan simítja és lágyítja az epidermiszt. A megfelelő technológiával hozzáadott összetevő, a módosított keményítő emulgálja a textúrát és azt könnyű, könnyen bőrbe szívódó kellemesen felhasználható, levegős habbá alakítja át.

 

 

A cikk szponzorált tartalom.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!