Napi friss

Kamilla királyné retteg, hogy egyedül marad – Ő lett Károly király első számú ápolónője

A minap közölte a palota, hogy a brit uralkodó rákos beteg.

Kamilla királyné eddig is majd’ minden figyelmét imádott férjére, Károly királyra fordította, most azonban tényleg csak neki él. Az uralkodó felesége azt is nehezen viselte, amikor nemrég Károlyt meg kellett műteni a prosztatájával, de most, hogy kiderült, az uralkodónál rákot diagnosztizáltak, a királyné retteg, hogy elveszti a szerelmét, és egyedül marad. Hogy mennyire elveszettnek érzi magát Károly nélkül, azt az is jól mutatja, hogy amikor a király pár napot kórházban töltött, a királyné minden egyes nap bement hozzá látogatóba – magyarázta Jennie Bond, a királyi család szakértője. Az OK magazinnak rámutatott, Kamillának mi sem természetesebb annál, mint hogy férje mellett legyen a bajban, hiszen a házaspár tagjai akkor érzik magukat egésznek, ha egymás társaságában lehetnek. Ha bármelyiküket elszólítja a kötelesség, a másik egyedül, elveszettnek érzi magát. „A kórházban biztos szó volt közöttük a kertjükről, és hogy mi a helyzet az unokákkal, csakúgy, mint a hivatalos ügyekről. Kamilla biztosan vitt be Károlynak könyvet, vagy egy-két apróságot otthonról, hogy a király minél kényelmesebben érezze magát a kórházban.”

A szakértő arra is rámutatott, hogy Károly műtéte kijózanító hatással volt Kamillára: rá kellett jönnie, hogy az élet véges, és bár az uralkodó eddigi egészségi állapotával nem volt probléma, mégiscsak 75 éves, aki nem lesz már fiatalabb. Bármennyire is nehéz lelkileg elfogadni a helyzetet: Kamillának meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy egy nap Károly nélkül maradhat. „Szerintem Károly vonakodni fog attól, hogy az uralkodása elején lassítson, de Kamilla finoman nyaggatni fogja, hogy jobban vigyázzon magára, és emlékeztetni fogja arra is, hogy nem olyan fiatal, mint gondolja magáról. Amit Kamilla a legkevésbé akar, hogy Károly túl korán visszatérjen a munkájához, és kockáztasson egy esetleges komplikációt, szóval el tudom képzelni, hogy Kamilla ápolónő teljes turbóra kapcsol, és minden figyelmét a férjének szenteli.”

A királyné gondoskodni fog róla, hogy az elkövetkező időszakban Károly a felépülésre koncentráljon, és igyekezni fog olyan elfoglaltságot találni maguknak, ami mindkettőjüket feltölti. A kertben tesznek-vesznek, nagyokat sétálnak, vagy éppen a szoba két sarkában olvasnak.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!