Napi friss

Ezzel a szupersztárral akár egy londoni turkálóban is összefuthatunk

Nemrég Kate Moss is átlépte az ötödik X-et. Íme, néhány érdekesség az angol szupermodellről.

Ki hitte volna!

Kislányként nem volt feltűnően szép, de 14 éves korában egy modellügynök meglátta benne a potenciált. Aztán Kate Moss a 90-es években stílust teremtett: szinte vézna, fiús alkatával annyira elütött a Cindy Crawford­ és ­Claudia Schiffer fémjelezte szupermodell-generációtól.

Egy férj, egy gyerek

Lánya, Lila Grace már felnőtt, 21 éves, és ő is modell lett. Egy szem gyereke nem az egyetlen házasságából született, hanem korábbi élettársától, a médiavállalkozó Jefferson Hacktől. Csak 37 évesen lett feleség, de zenész férjétől, Jamie Hince-től hamar elvált.

Segített az exének

Bár Johnny Depp annak idején évekre összetörte a szívét, két éve mégis tanúskodott mellette az Amber Hearddel vívott perében. Sokan reménykedtek, hogy újra össze­jönnek, hiába.

Holdfürdőt vesz

Korábbi önpusztító életmódja után rátalált a wellnessre – és az ezotériára. Mostanában holdfürdővel szépül: teliholdkor magába szívja a lunáris energiákat, és gyógyító kristályait is kiteszi a holdfényre, hogy „feltöltse” őket. Bulizás helyett ma már meditál.

A bolhapiacokat is imádja (Fotó: Profimedia)

Irány a second hand!

Híres bohém, eklektikus stílusáról, ami a bolhapiacok és vintage ruhaboltok iránti rajongásának is köszönhető. Soha nem dobja ki a ruháit, raktárban tárolja a régi darabokat, ezeket a lányának őrizte meg.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!