Napi friss

Megható videó: Rékasi Károly szóhoz sem jutott, amikor először meglátta Pikali Gerdát menyasszonyi ruhában

A színész tekintete azonnal elárulta, mennyire rajong a feleségéért.

Rékasi Károly és Pikali Gerda eleinte csak zárt ajtók mögött romantikáztak, ugyanis féltek, hogy rengeteg bántást kapnak majd kapcsolatuk miatt. Szerelmüket azonban az idő is igazolta, ugyanis most már egy évtizede alkotnak egy párt. Ritkán adnak interjút, de felismerték, hogy az sem jó irány, ha teljesen elbújnak, ezért az utóbbi években néhányszor kivételt tettek, például esküvői fotóikat is megosztották a rajongókkal.

Két és fél évvel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak, és kapcsolatuk azóta sem ingott meg. „Károly a legjobb barátom is, nagyon okos ember, és én rengeteget tanulok tőle. Imádom, hogy mindent meg tudunk beszélni, mégpedig végtelen mélységekig. Nekem előtte nem volt ilyen élményem senkivel. Ez óriási ajándék. Ahogy az a nyugalom és biztonság is, amit tőle kapok. Az az iszonyú erős lelki és fizikai kapocs, ami köztünk van” – mesélte Pikali Gerda egy korábbi interjúban.

Tavaly szeptemberben pedig ismét felidézték az esküvőjük hangulatát, ugyanis az Esküvő Classic magazin címlapján szerepeltek. A magazin egy megható videót is közzétett arról, amikor Rékasi Károly először pillantotta meg feleségét menyasszonyi ruhában. A videó magáért beszél, a színésznek a szava is elállt, csupán azt tudta ismételgetni, hogy: „Gyönyörű vagy!”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!