Napi friss

Sylvester Stallone segíthet Krausz Gábornak

A séf ugyanabban a hajóban evez, mint egykor az amerikai filmsztár.

Krausz Gábor új fejezetet nyitott az életében Mikes Anna oldalán, miután Tóth Gabival elváltak, ám az énekesnővel egykoron izzó szerelmük nyomait még továbbra is magán viseli. Kicsit több mint négy éve ugyanis meglepte a nejét, aki elalélt, amikor meglátta, hogy az ő Krausza magára varratta a képmását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A fűzőben pózoló, dús keblű Gabi pedig bizony még ma is ott csücsül a séf jobb vállán. Hogy Krausz vajon mit kezd a tetoválással, még nem tudni, ám az internet népe egy jó ötlettel állt elő számára a minap. Előkerült két fotó a Facebookon, és bár mindkettőn Sylvester Stallone látható, mégis hatalmas a különbség. Az egyiken ugyanis még ott virít a jobb vállára varrt képmás, amin a felesége, Jennifer Flavin látható, a másikon viszont a neje arca már egy kutyafejre van átalakítva.

Köztudott, 2022 augusztusában, 25 év után a filmsztár felesége, Jennifer el akart válni, mondván, Stallone eszeveszettül szórja a pénzt, és elhanyagolja őt, a Rocky-filmek sztárja ezután döntött úgy, hogy átalakíttatja a tetoválását. Bár a kenyértörés vége náluk békülés és egy közös valóságshow lett, nem úgy, mint Krausz Gábor és Tóth Gabi esetében, akik hivatalosan is pontot tettek a házasságuk végére, Stallone példája segítségül szolgálhat a sztárséf számára, mihez is kezdjen a fél karját beborító Tóth Gabi-varrattal.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!