Napi friss

Suzy először mutatja meg mediterrán hangulatú házát – Fotókkal

Maga Barbie is megirigyelhetné azt a csajos, minden zugában strasszoktól csillogó otthont, ahol a hazai mulatós műfaj koronázatlan királynője él kislányával.

Csepeltől délre, a Dunához közel él Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna, aki mediterrán hangulatú házát először mutatja meg a Story olvasóinak. A mindig vidám énekesnő házi krémessel és habos kávéval fogad minket, mielőtt körbevezetne a kétszintes épület alsó traktusában. Itt minden zugból árad az otthonosság és a nőiesség. No és a családszeretet. Hol egy kedves kép, hol egy kézzel írt üzenet jelzi, hogy milyen szoros a kapcsolat Suzy és kislánya, a kis Zsuzsi között.

A vidám konyhában gyakran készülnek tésztás fogások, sósan és édesen egyaránt, Suzy természetesen mindennap főz

A ház földszintjének talán leghívogatóbb helyisége a barátságos terasz, ahova minden oldalról árad be a fény, miközben körbeöleli a kert friss zöldje.

Strasszok, kisebb-nagyobb szobrocskák mindenütt. Nagy részük kedves emlék vagy ajándék a rajongóktól

A nappalit a hatalmas tévé uralja. Suzy lelkesen meséli, hogy gyakran néz magyar sorozatokat. Kedvenc színészei ­Pokorny Lia és Ötvös András. A tévé mellé támasztott Zámbó Jimmy-album nem véletlen. Suzy eredetileg a közeli Csepelen cseperedett fel, egyik osztálytársa ­Zámbó Szebasztián volt. Ám a ház úrnője, nem csak ezért lett Jimmy-rajongó. Mint meséli, kiskorától kezdve lenyűgözte a Király karizmája és hangja. A helyiség másik érdekessége a házi koncertfelszerelés, ami mindig használatban van, amikor mulatni vágyó vendégek érkeznek. Merthogy az életvidám, mindig mosolygós énekesnő otthon sem tagadja meg magát. A zene, a tánc, a pörgés az élete.

A portrét, amely a hall dísze, egy hölgyrajongójától kapta

Egy éve vezet

A ház asszonya büszkén újságolja, hogy egy éve szerezte meg a jogosítványát. Így már sokkal egyszerűbben tud közlekedni a kis Zsuzsival, sőt a koncertekre is maga jár a technikusával. Az autóban szintén találunk strasszos kiegészítőket.

A kormányhuzat is messzire csillog

Kiemelt kép és fotók: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!