Napi friss

Galla Miklós megint vetkőzött a színpadon – Szörény–Bródy-dalt is énekelt

Visszatért a színpadra egykori újhullámos zenekarával Galla Miklós. A Magyar Zene Házában adtak – nyugodtan mondhatjuk – rendhagyó koncertet.

„Itt Miklós. Úgy érzem, fantasztikusan sikerült a pénteki koncert − kezdi beszámolóját közösségi oldalán Galla. – A zenekar tagjai világszínvonalon játszottak, hiszen világszínvonalú, virtuóz zenészek mindannyian…” – írja az estéről, ahol egyébként megemlékeztek a fiatalon elhunyt gitárosról, Bencsik Sándorról, és eljátszottak egy Szörényi–Bródy-dalt is. Meglepetés más is volt a bulin, amit Galla Miklós örömére tapssal honorált a publikum. „A közönség mindenre vevő volt – írja. – A taps szinte minden szám után az udvariasnál jóval hosszabb volt. Amikor levetkőztem trikóra, azt is megtapsolták. Három dalban félmeztelenül kimentem a közönség közé (…) Életem egyik legjobb fellépése volt.”

Meg kell jegyezni, hogy a helyszínen valóban hatalmas tapsot kapott Galla és zenekara, a koncertről készült felvétel megítélése már sokkal kritikusabb, a videó alatti hozzászólások közül a legenyhébb az, hogy „Teljesen meghibbant.”

Kiemelt kép: Sajtóklub/RTL 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!