Napi friss

Hernádi Judit: „Eszem ágában nem volt egy férfi mellett leélni az életemet”

A szókimondó színésznőnek megvan a véleménye az életében főszerepet játszó férfiakról, össze is gyűjtöttük ezeket, no meg néhány izgalmas történetet.

1

„A szüleim házassága boldog volt, de én soha nem vágytam és vágynék egy másik ember életét élni. Például eszem ágában nem volt egy férfi mellett leélni az életemet.”

2

„Apu háromszor pofozott meg, de mindannyiszor igaza volt.”

3

„Sok fiúval jártam, sőt néhányan meg is kérték a kezemet.”

4

A róla szóló könyvben mesélte el, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét.

Őfelsége komédiása című előadásban Darvas Ivánnal (Fotó: Archív)

5

17 évesen ment férjhez gyámhatósági engedéllyel. „Már az esküvőmön tudtam, ebből szakítás lesz.” Amikor bekerült a Színművészetire, már elvált nő volt.

6

„A gyermekem apja és a férjem nem ugyanaz a személy. A férjemmel egy évet éltem együtt, öt év után váltunk el. Zsófi lányom pedig 30 éves koromban született.” Gyermeke édesapja Tarján Pál operaénekes.

7

„Minden szerelmemmel a szakításom után jóban maradtam, ez alól egy kivétel volt: a férjem. De mindig is lelkiismeret-furdalásom volt, ugyanis ennek a fiúnak egy időre tönkretettem az életét. Megbántottam, sebet ejtettem rajta. Hosszú évekkel később írtam neki levelet, úgy éreztem, tudnia kell, hogy én ezzel tökéletesen tisztában voltam és vagyok. A válás után harminc évig nem láttuk egymást, aztán a levél után, mit tesz Isten, véletlenül találkoztunk. Nagy boldogság volt számomra, mert meg tudtuk egymás kezét fogni, át tudtuk egymást ölelni. Ez nagyon jólesett.”

8

Sokáig élt élettársi kapcsolatban Görög László színésszel. Egy közös darabban szerettek egymásba, ahol Judit Laci anyját alakította. „Egyszer aztán a színfalak mögött egy változás alkalmával megölelt. Előadás után odamentem hozzá és megkértem, hogy öleljen át még egyszer, mert nagyon jólesett.”

Lánya, Tarján Zsófi sikeres énekesnő (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

9

Egyik legjobb barátja Gálvölgyi János. „Őt még azelőtt ismertem, hogy színésznő lettem volna. Egy házban laktunk a Szemere utca 19-ben, az ötödiken, ő a függőfolyosó egyik végén a feleségével, Judittal, én a másik végén változó emberekkel. János akkor már ismert színész volt, én pedig az egyik alkalommal, amikor mentünk le a lifttel, azt mondtam neki: „Én is színész leszek!” Aztán olyan emlékem is van vele kapcsolatban, hogy valaki ellopott az utcánkban egy autót, mi pedig éjjel ott rohangásztunk, hogy elkapjuk a tolvajt.”

10

„Nem érdekel a kor. Egy nő attól, hogy biológiailag már nem tudja reprodukálni magát, még lehet nő, feleség. Viszont a változással megtapasztalja, milyen lezárni egy életszakaszt, és ez a tapasztalás ajándék. A férfiak ezt nehezebben élik meg, ők még hetvenévesen is azt hiszik, hogy lehetnek fiatalok, pedig nem.”

Kiemelt kép: Toroczkay Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!