Napi friss

Sebestyén Balázs élő adásban hívta fel a fiát, aki kínos helyzetbe hozta a rádióst

A kilencéves Noel szabadszájúságát minden bizonnyal édesapjától örökölte.

Nem mindennapi beszélgetésnek lehettek fültanúi mindazok, akik ma reggel a Rádió 1-en futó Balázsék című műsort hallgatták. A kétgyerekes édesapa, Sebestyén Balázs ugyanis élő adásban tárcsázta a kisebbik fiát, Noelt, akit eddig a nagyobbik gyermekével, Benett-tel együtt szinte rejtegetett a nyilvánosság elől. Igaz, látni most sem láthattuk őket, ám ezúttal legalább a hangját hallhattuk a kisebbiknek, akiről hamar kiderült, hogy éppen oly szabadszájú, mint az édesapja.

No de hogyan jutottak el odáig, hogy tárcsázzák Noelt? A történet egy magyar egyetemista lánnyal kezdődött, aki szenvedélyes sportkártyagyűjtő, és 23 éves korára elérte, hogy a világ legjobb kártyás szakemberei kapkodjanak érte. Balázsék természetesen nem vesztegették az idejüket, és felhívták a lányt, Lajter Lilit, hogy meséljen a szenvedélyéről, és arról, hogy hogyan lehet bizniszelni, azaz bevételre szert tenni a nagy értékű sportkártyák adás-vételéből. Kiderült, hogy az a kártya, amelyet személyesen dedikál az adott sportoló, akár több százezret, milliót, nemzetközi szinteket pedig akár csillagászati összegeket is érhet.

Ekkor derült ki, hogy Balázs fia, Noel is nagy focikártya-fanatikus, és körülbelül 10-12 ezer lapból áll a gyűjteménye. Bár azt a rádiós nem tudta megmondani, hogy gyermeke kártyái között akad-e eredeti, az adott sportoló kézjegyével ellátott példány, annyira rápörgött a témára, hogy egyből tárcsázta Noelt, és utánajárt a kérdésnek. „Szia, Nono! – köszöntötte a kisebbik, kilencéves gyermekét Balázs. – Figyelj, most pénzt keres apa egy kicsit. Megcsináljuk a bizniszt. Mid van, milyen kártyáid vannak, amin van aláírás?” – kérdezte a rádiós a fiát. „Van Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Marcelo, Sennából kettő, és még egy Musiala” – sorolta Noel, ám azt már nem tudta megmondani, hogy ezek utángyártott példányok, vagy maguk a világklasszisok firkantották alá a kártyáját. „Nem baj, ez lesz az esti program, kiderítjük” – mondta erre Balázs, majd hogy kitöltsék a beszélgetésre szánt néhány percnyi időkeretet, elkezdtek barkochbázni, ami szintén elég rövidre sikerült. „Kicsit meg vagy most szeppenve, nem?” – faggatta tovább Balázs a fiát, aki hogy bebizonyítsa, mennyire nincs zavarban, a következőképpen búcsúzott a rádiósoktól és hallgatóktól: „Nyaljátok a zacsit!” Ezt természetesen senki nem bírta ki nevetés nélkül, Balázs pedig megfejtette, hogy ezt biztos Azahriah egyik számából idézte a kilencéves fia.

Haragszik rá Szoboszlai Dominik

Seebstyén Balázs hamar ráérzett a sportkártyabiznisz ízére. Amint megtudta, hogy azok aktuális értéke függ a kártyán látható sportoló népszerűségétől, aktuális teljesítményétől, egyből egy Szoboszlai Dominik lapra fájt a foga. „Csak az a baj, hogy az én kártyámat nem írná alá, mert nem mondtunk jókat a magyar futballról, és nem annyira kedvel. Haragszik rám!” – jelentette ki a műsorvezető, aki így hamar letett arról, hogy a magyar futballválogatott csapatkapitányától, valamint a Liverpool 23 éves középpályásától aláírást szerezzen.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!