Napi friss

Pataki Ági a fiáról mesélt: „Nem kérdés, mennyire büszkék vagyunk rá a papájával”

Fiuk, István nemrég kirepült a házból, de emiatt a férjével egyáltalán nincsenek kétségbeesve.

Hogy a gyereke felnőtt, és már a saját életét éli – amibe neki nincs beleszólása –, azt Pataki Ági teljes mértékben el tudja fogadni. „Nem is lenne más választásom, nem igaz?! – kezdi a modell. – De a viccet félretéve, ez így normális. És hál’ isten, István nem külföldre költözött. Pár éve kapott tőlünk egy villalakást, azt újította fel. És abból a szempontból tényleg szerencsém van, hogy rendszeresen hazajár. Mi több, hétvégente, amikor mi a Balatonon vagyunk, oda is sokszor leugrik. No de nem feltétlenül csak miattunk kanyarodik felénk… Jön, mert van egy kutyánk, Bentley, akinek ő legalább annyira a gazdája, mint én. És ugye szüksége van tiszta ruhára, amiről én gondoskodom. A házunkban az emelet persze továbbra is az övé, és később sem lesz átalakítva edzőteremmé. Ebből is világos számára, hogy bármikor jöhet. Na és valahogy mindezek után jön az, hogy nem is olyan rossz együtt programozni a szülőkkel” – neveti el magát.

Ágiék a filmgyártó cégüket is közösen viszik, ugyanis István pár éve otthagyta a pénzügyi pályát, és betársult a szüleihez. „Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mi lettünk a főnökei. Tőlünk független projektjei vannak, sőt hármunk közül jelenleg neki van a legtöbb feladata. Sajnos játékfilmeket, pláne támogatás nélkül, manapság nem könnyű csinálni, pedig mi a férjemmel ahhoz értünk igazán. István viszont reklámfilmeket készít, és mivel jó abban, amit csinál, rengeteg megrendelése van. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor még azt is mondhatnám: ő a főnök. Nem kérdés, mennyire büszkék vagyunk rá a papájával. Látjuk, mennyi energiát fektet a munkába, hogy van hozzá tehetsége. Meg azért jönnek ám visszajelzések a szakmából is, hogy István jól végzi a dolgát. Tényleg a száz százalékot beleteszi. Hogy ebben az is benne van-e, hogy meg szeretné mutatni, a saját jogán tart ott, ahol, azt nem tudom. Csak sejtem, hogy valahol ez is hajtja.”

Keresse a Story téli különszámát!

Kíváncsi a cikk folytatására, esetleg még több történetet olvasna a sztárokról? Keresse a különszámunkat, amelyben ráadásul 20 oldal rejtvényt is talál, számos nyereménnyel együtt! Játékszenvedélyét most vásárlási utalvánnyal is jutalmazzuk.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!