Napi friss

Balázs Klári szerelmes levelet írt Korda Györgynek – Itt olvasható teljes terjedelmében!

Az énekesnő nemcsak a szépet idézi fel, hanem azokat a heteket is, amikor férje az intenzív osztályon feküdt.

A Best magazin 8 oldalon ünnepli az idén 85. születésnapját ünneplő Korda Györgyöt. A magazin többek között közölte Balázs Klári férjének írt szerelmes levelét, amit most önök is elolvashatnak. Íme:

Drága Szerelmem!

Azt mondtad, nem szeretnél nagy ünneplést idén, most mégis megleplek. Mert erről a levélről nem tudtál előre. Annyiszor beszélgettünk már arról, hogy még mennyi mindent szeretnénk együtt megélni, de azt, hogy ilyen szép lesz a közös életünk, valójában el se mertük képzelni. És most nem arra gondolok, hogy a mi életünkben sosem voltak megoldandó gondok vagy egészségügyi problémák. Amíg élek, nem felejtem el, ahogy huszonegy napig feküdtél az intenzív osztályon. És te sem, hiszen a mai napig sokszor felemlegeted, ahogy ott ültem az ágyad mellett, hogy mennyire összekapaszkodott a kezünk. Erre gondolsz akkor is, amikor olyan gyakran mondogatod, ha bosszankodom valamin, hogy a jóban könnyű a másik mellett kitartani, de mi bebizonyítottuk már sokszor egymásnak, hogy a bajban is maradunk.

Tudod, Gyuri, olyan mázlista vagy! Igaz, hogy nagyon vigyázok is rád, de most nem egészen erre gondolok, hanem arra, hogy biológiailag még el sem jutottál az évszámig, amit most ünnepelünk. Másban 30-40 évesen nincs ennyi spiritusz, mint benned! És még mindig tele vagy feladatokkal, tervekkel. Maradj is meg ilyennek! Az elmúlt 43 közös évünk is erről szólt, a hihetetlen tenni akarásunkról, mert hogy alkotó páros vagyunk, semmi kétség: hegyeket mozgattunk meg a hivatásunkban és a magánéletünkben együtt. „Te erős, Oroszlán nő, te vagy az én mozgatórugóm” – mondtad legutóbb, alig néhány nappal ezelőtt is, én pedig erre mindig ugyanazt válaszolom, hogy az én erőmhöz a te óriási képzelőerőd is kell ám. És tudod, mi a legcsodálatosabb? Hogy ez így is marad életünk végéig.

Jó időben, jó korban és jó helyen találkoztunk, de ott, a Magyar Rádió táncdalfesztiválján, a Made in Hungaryn 1978-ban még nem gondoltuk, hogy ha akarjuk, ha nem, akkor sem tudjuk egymást elkerülni. Karmikus találkozás volt, kétségtelen, de 1980-ig elhúztuk. Akkor már, igaz, hagytam, hogy udvaroljál, de az első randevún még félve kérdeztem meg, hogy tartozol-e valakihez. Sosem felejtem el, ahogy a szemembe nézve válaszoltad, nem, senkihez, és én hittem neked. Pedig akkor még nem is ismertem olyan jól a szép lelkedet! Biztos vagyok benne, hogy a mi történetünket így írták meg az égiek ott, fent: tökéletesnek! Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem!

A te Klárikád

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!