Napi friss

A házasságpárti Kárpáti Rebeka gyémántgyűrűje mindent visz

A jelek szerint tovább komolyodik a kapcsolata a nála 17 évvel idősebb dúsgazdag erdélyi üzletemberrel, Lénárd Andrással.

Kárpáti Rebeka több videójában is jól láthatóan megcsillan egy gyönyörű gyémántgyűrű az ujján. A névtelen informátorra hivatkozó Blikk már azt is tudni véli, hogy a téli ünnepek alatt, Erdélyben jegyezték el a 29 esztendős egykori szépségkirálynőt, akit 2012-ben választottak meg Soltvadkert szépének. „Rebeka mindig is házasságpárti volt, vágyott egy olyan komoly, határozott férfira, aki mellett megállapodhat. András személyében megtalálta az igazit, és ez az érzés kölcsönös. Idő kérdése volt, mikor kerül sor az eljegyzésre. Az ünnepi időszakot Erdélyben töltötték, én azt gondolom, akkor hangozhatott el a nagy kérdés” – mesélte a lapnak a titokzatos informátor.

Rebeka mostanában több darabban is játszik a Játékszínben. „Karácsony előtt még nem viselt gyűrűt, de vasárnap este már úgy érkezett az előadásra, hogy ott csillogott az ujján. Örömmel mutatta meg néhány kollégának, sugárzott a boldogságtól” – súgta meg a bulvárlapnak az egyik ottani kolléga. Hogy mikor lesz az esküvő, az egyelőre titok, ám könnyen lehet, hogy még idén lagzit ülnek Erdélyben. Rebekát egyébként már korábban eljegyezte Völgyi Dániel volt futballista is, akivel akkortájt grandiózus vidéki esküvőt terveztek. Erre a napilap szerint ismét jó esély van. Hozzáteszik: Rebeka felnéz párjára, aki üzleti tanácsokkal is ellátja.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!