Napi friss

Nicole Kidman 56 évesen mutatta meg kisportolt alakját

A színésznő kirobbanó formában van.
Nicole Kidman

Nicole Kidman 56 évesen is a természetesség híve, szépségét pedig nem különböző beavatkozásokkal, hanem életmódjával és sportolással igyekszik megőrizni. A színésznő mindennapjai kifejezetten sűrűk mostanában, hiszen szerepet kapott a Babygirl című filmben, amiben Jude Law és Harris Dickinson oldalán fog szerepelni. A film sztorija, hogy egy sikeres vezérigazgató tiltott viszonyba kezd sokkal fiatalabb gyakornokával. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a filmet, de az biztos, hogy gőzerővel forgatják, ugyanis több lesifotó is napvilágot látott az elmúlt hetekben Nicole Kidmanről.

Mindemellett a hatalmas sikereket megért Hatalmas kis hazugságok című sorozat is visszatér a 3. évaddal, amiben Nicole Kidman mellett olyan színészek is szerepelnek, mint Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern, valamint Meryl Streep.

Nicole Kidman tehát biztosan nem unatkozik, de a munka mellett a magánéletére is próbál megfelelő mennyiségű időt szánni. Most például férje, Keith Urban és lányuk, Faith társaságában élvezte a habokat a tengerparton. Mindezt pedig egy olyan úszóruhában tette, ami megvillantotta sportos alakját. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy Nicole Kidman 56 évesen is kirobbanó formában van!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!