Napi friss

Megszólalt Kiszel Tünde, miután egymásnak estek az emberek a 2024-es naptára miatt

Egyesek szerint borzalmas, hogy a naptárdívának ennyire nincs önkritikája. Sokan azonban a védelmére keltek.

Kiszel Tünde immár 22. alkalommal dobta piacra a már-már hungarikumnak számító falinaptárát, amivel ezúttal a Disney 100. évfordulója előtt tiszteleg. A naptárdíva természetesen kapva kapott az alkalmon, és megvalósította minden lány, nő, asszony álmát: hercegnőjelmezeket öltött, és többek között a Jégvarázs című rajzfilm Elzájaként, Barbie babaként, Pocahontasként, Piroskaként, sőt (cipőt viselő) kis hableányként is láthatjuk a sokakat megosztó fotósorozaton. Tünde persze mit sem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel. „Az az érdekes, aki megosztó, nem? Egyébként nem szeretnék ezzel kapcsolatban nyilatkozni, legfeljebb annyit mondhatok, hogy nagyon sikeres az idei naptáram is. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, sokan vásárolják, és persze ajándékba is adok belőle, úgyhogy abszolút elégedett vagyok az eredménnyel” – mondta a story.hu-nak Kiszel Tünde, miután futótűzként terjedt az interneten az új évi naptárának januári fotója, amelyen a Jégvarázs Elzájaként láthatjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Hogyan reagáltak a potenciális vásárlók Tünde hercegnős falinaptárára?

„18 éven felülieknek ajánlott! A fiatalabbak megállnak a fejlődésben, ha meglátják!”– írta az egyik hozzászóló a januári fotót látva. „Ha Tünde így folytatja a végén kiderül, hogy Donatella nem is a lánya, hanem az anyja” – vélekedett egy másik kommentelő. „Borzalmas, hogy valakinek ennyire ne legyen önkritikája! Most egész évben január lesz, mert senki nem mer lapozni” – fejtette ki a véleményét a sokadik hozzászóló, de volt, akinek Kovács Kati egyik ikonikus slágere jutott eszébe a naptárdíva legújabb munkájáról. „Most kéne abbahagyni, elfutni, elrohanni!”

Persze nem mindenki volt ennyire kritikus a kedvencével. „Nagyon szép vagy, Tünde. Igazi Elza!” – jegyezte meg elismerően Tünde egyik rajongója. „Nem kell annyira keménykedni vele, megértőbbnek kell lenni! Ő is csak a gyerekkori színésznői álmát akarja most felnőttként megélni. Hasonlóan a színésznőkhöz, szeretne mindig más bőrébe bújni, Barbie baba, Piroska stb. Azonkívül miért ne csinálja, ha van rá igény, érdeklődés és megveszik a naptárait?” – védte meg a sokadik kommentelő a médiasztárt, aki már évtizedek óta hősiesen viseli a kommentelők rosszindulatú megjegyzéseit. „Ha hiszitek, ha nem, rengeteg magakorú rajongója van, sőt fiatalabbak is, mert egyébként nagyon kedves asszony. A rosszindulat egyetlen darabja sincs a nőben. A lányát nagyon szépen nevelte, kiváló énekes, tisztelettudó. Egyébként abba akarta hagyni a naptárosdit, de a rajongói írtak neki, hogy készítsen továbbra is naptárat.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!