Napi friss

Legendás sztárok, akik fiaikban élnek tovább

Brando, Williams, Moore – ismerősen csengő sztárnevek. Fiaik viszik tovább az örökségüket, és a vonásaikat is hordozzák.

Jövőre lesz kereken két évtizede, hogy a lovasbalesetben lebénult egykori Superman, Christopher Reeve alig 52 éves korában meghalt. Legkisebb gyereke, Will Reeve ma 31 éves, és nagyon büszke, amikor azt hallja, mennyire hasonlít édesapjára. A fiatalember televíziósként dolgozik.

Will és Christopher Reeve (Fotók: Profimedia)

Mintha feléledt volna a múlt, és a tetejébe duplán látnánk! A 2017-ben elhunyt filmsztár, Roger Moore mindkét fia megjelent nemrég egy James Bond témájú árverésen. Az 57 éves ­Geoffrey (a kiemelt képen jobbra) és az 50 éves Christian is színész lett!

Moore tökéletes Bond volt (Fotó: Profimedia)

Jövőre lesz tíz éve, hogy a népszerű komikus, Robin Williams öngyilkos lett. 40 éves fia, Zak (a kiemelt képen középen) a testvérével, Zeldával együtt igyekszik életben tartani apjuk emlékét.

Robin Williams (Fotó: Profimedia)

Marlon Brando tizenegy gyereke közül talán a 31 éves ­Myles (a kiemelt képen balra) hasonlít rá a legjobban, vitán felül örökölte a 2004-ben elhunyt filmlegenda híres sármját.

Marlon Brando (Fotó: Profimedia)

Kiemelt képek: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!