Napi friss

Kovács Kokó István a Sztárboxról: „Ez nem csak egy show-műsor: harc, küzdelem, háború!”

Így vélekednek a műsor alkotói az ökölvívó-gálaműsorról.

„Azt hiszem, hogy lényegesen többet kapott a Sztárboxtól, mint az RTL, mint a közönség, mint amit bárki gondolt volna” – foglalta össze Kovács Kokó István, hogyan járta át Magyarországot a Sztárbox-láz, amelyről most a műsor alkotói mesélnek. A Sztárbox-sztori című kisfilmből többek között az is kiderül, hogy mi motiválta a műsorkészítőket, mit jelentett számukra a Sztárbox, ami egy egyestés show-ból egész estés nagyszabású sporteseménnyé nőtte ki magát. A csatorna tartalomért felelős vezeréigazgató helyettese, Kolosi Péter így vélekedik a műsorról. „Amikor 18-19 évvel ezelőtt megrendeztük a Sztárboxot, szintén hatalmas siker volt, de mind a két évben az volt az igazán nagy bajunk, hogy nagyon sokat készültek rá a híresség és mi is, majd egy este alatt véget ért az egész. Elhatároztuk, hogy legközelebb akkor csináljuk meg újra ezt a műsort, ha kitaláljuk azt, hogy hogy lehet ebből egy sorozatot, bajnokságot csinálni. Bár tudom, hogy kicsit sokáig tartott, de végül sikerült! Igazi beszédtémává vált az országban. A Sztárbox mindent visz!”

És hogy mi a titka a Sztárbox népszerűségének? „Rengeteget változott az elmúlt 10-20 évben a celebkultúra. Sokkal jobban érdeklődünk a sztárok mindennapi élete iránt, és nagyon izgalmas tud lenni, amikor egy vadonatúj helyzetben látjuk őket” – árulta el a műsor senior kreatív producere, Verebély Marcell. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint nagy utat járt be a műsor, és persze azok versenyzői is az első két évadhoz képest. „Ez nem csak egy show-műsor: harc, küzdelem, háború! Ez már maga a boksz! Biztos vagyok benne, hogy az a 24 sztár, akik részt vettek a Sztárboxon, ugyanúgy gondolnak vissza erre, mint mi. Ha vesztett, ha nyert, nagyon megérte a felkészülés, rátalált egy csodálatos sportágra, folytatni fogja, úgyhogy nem tartom elképzelhetetlennek, hogy néhány sztárral még találkozunk a jövőben a szorítóban.”

Az RTL népszerű sport-műsorűnak azonban még közel sincs vége, jövőre ugyanis újabb hírességeknek szurkolhatunk a szorítóban. „Ha valaki jövő ősszel az RTL-t fogja nézni, akkor látni fogja ugyanezt a ringet, úgyhogy már lehet készülni mindenkinek, el lehet kezdeni bokszolni, mert 2024-ben visszatér a Sztárbox! –zárta Kolosi Péter.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!