Napi friss

Ők lesznek a következő Sztárbox versenyzői?

Árulkodó jelekre bukkantunk.

Az egész ország Sztárbox-lázban égett az elmúlt hetekben, fiatalokat, időseket, civileket, sztárokat, mindenkit megmozgatott az RTL vasárnapesti ökölvívóműsora. A Riz Levente Sportcsarnokban, ahonnan élőben közvetítették az összecsapásokat, hétről-hétre a celebvilág apraja-nagyja megjelent, versenyzőként, vagy épp szurkolóként. Most pedig, hogy Berki Mazsi, Molnár Áron és Brasch Bence saját súlyában megnyerte a bajnoki övet, és a műsorvezetők a döntő végén bejelentették, hogy jövő évben folytatódik a Sztárbox, mindenki azt találgatja, kik lesznek az újabb indulók. A story.hu kiszúrt néhány hírességet, akik a napokban bokszedzésről posztoltak, ami persze véletlen egybeesés is lehet, de az is elképzelhető, hogy ott lesznek a következő évad versenyzői között.

Kovács Dóri mezítlábas edzéséről osztott meg tegnap egy videót.

(Fotó: Sajtóklub/RTL)

Schobert Lara egy bokszterem közepéről szelfizett nemrég.

Fotó: Schumy Csaba

A Nyerő Párosban megismert Jákli Mónika egy szlovák sportközpontból osztott meg egy képet, aminek a boksz az egyik fő profilja.

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

Gyurta Dánielt pedig Bogdán Zsolt, ismertebb nevén Golyó buktatta le, már ha nem viccelt. A Sztárbox edzője ugyanis egy közös, ring mellett készült szelfit osztott meg a napokban.

Fotó: Schumy Csaba dfp@dfp.hu

Kiemelt kép illusztráció: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!